Αρχική Πολιτισμός Άρπαξε την ευκαιρία!

Άρπαξε την ευκαιρία!

105

{fnc titlos} 


Το ταλέντο του στη Χίο είναι γνωστό, μέσα όμως από την εκπομπή «Να η Ευκαιρία» ο Μιχάλης Μπατζάκας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο.
Με ένα τραγούδι της δεκαετίας του ’60 που είχε ερμηνεύσει ο Γιάννης Βογιατζής, το «Ένας ουρανός με αστέρια» ο 23χρονος Μιχάλης Μπατζάκας καθήλωσε την κριτική επιτροπή, λαμβάνοντας 3 δεκάρια και 2 εννιάρια.
Ακόμα και ο «αυστηρός Ιάσων Τριανταφυλλίδης» λαμβάνοντας πρώτος το λόγο τόνισε ότι έχει θαυμάσια φωνή και ότι τον παρέπεμψε η ερμηνεία ου στη δεκαετία του ’60. «Το νιώσατε το τραγούδι, είχε και έκταση» του είπε χαρακτηριστικά χαρίζοντάς του το πρώτο 9. Το δεύτερο το έλαβε από το Χρήστο Νικολόπουλο που του ζήτησε να βάλλει περισσότερο έκφραση λέγοντάς όμως ότι είναι «κάποια ερμηνευτικά πραγματάκια τα οποία μπορούν να του πουν».
Τι πιο ευχάριστο όμως να λαμβάνεις το 10 από τη γνωστή τραγουδίστρια Λία Βίσση η οποία σημείωσε το χαρακτηριστικό «χαιρόμαστε που σε ακούμε».
Ακολούθησε ακόμα ένα «μεγάλο- μεγάλο 10» από την επίσης γνωστή Λίτσα Διαμάντη που του έδωσε συγχαρητήρια για την καθαρή άρθρωσή του.
Για να ακούσει τα θερμά λόγια από το Βλάση Μπονάτσο που του τόνισε ότι «έχει το λυγμό του Βογιατζή!» τραγουδάς καταπληκτικά και μου θυμίζεις τον Ψαλιδοχέρη ήταν τα επόμενα λόγια του.
Να σημειώσουμε ότι στα «αναγνωριστικά» βίντεο μίλησε για το Μιχάλη Μπατζάκα και η τραγουδίστρια Γιάννα Φαφαλιού που αν νέα στην πολιτική του υποσχέθηκε ότι θα τον βοηθήσει όσο μπορεί με την εκλογή της στο νομαρχιακό συμβούλιο (υποψήφια με το συνδυασμό Χίος, Παρόν και Μέλλον).
Μιχάλη καλή επιτυχία!
 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜας πρόλαβαν οι Σαμιώτες!
Επόμενο άρθροΠροεκλογική παρέμβαση Πολιτιστικού Συλλόγου Ναυτικών