Αναβάλλεται, για λόγους ασφαλείας λόγω καιρού, η αποψινή μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου με θέμα συζήτησης «Συζήτηση θεμάτων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα οποία αφορούν τον Δήμο». Συγκεκριμένα η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου στις 7.00 μ.μ..
Εν τω μεταξύ στις 3.30 μ.μ. συνεδριάζει και το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου, ώστε να βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Χαρακτηριστικό είναι ότι από το πρωί συνεργεία της ΔΕΥΑ Χίου προχωρούσαν σε έλεγχο και καθαρισμό, όπου χρειαζόταν, των φρεατίων ομβρίων υδάτων.
Επίσης ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ σε ανάρτησή του επισημαίνει ότι «απαιτείται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις, ασφαλή πρόσδεση των σκαφών και λεμβών και στερέωση αντικειμένων σε οικίες, βεράντες, αυλές».
ΠΗΓΗ: ertnews.gr
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ








