Αρχική Νέα Τοπικά 112- Συνιστά περιορισμό μετακινήσεων

112- Συνιστά περιορισμό μετακινήσεων

167

Το 112 ήχησε στις 14.45 στο νησί της Χίου, συνιστώντας στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως απαραίτητες, ειδικά στις παράκτιες περιοχές.
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που χαρακτηρίζονται με θυελλώδεις ανέμους, σε πολλά σημεία του οδικού άξονα που γειτνιάζει με τη θάλασσα στην ανατολική πλευρά του νησιού, τα νερά της θάλασσας καλύπτουν μεγάλο μέρος του οδοστρώματος ενώ και τα κύματα είναι μεγάλα.
Μάλιστα η Λιμενική Αστυνομία έκλεισε το δρόμο της Προκυμαίας στο λιμάνι της Χίου, αφού σε σημείο που υπήρχε εδώ και καιρό πρόβλημα, υποχώρησε το οδόστρωμα από την ορμή των κυμάτων.
Επίσης ο παραλιακός δρόμος στο ύψος του ξενοδοχείου Χανδρής είναι κλειστός.

Τόσο στην περιοχή Τάγμα Δεσπότη, στον Εθνικό δρόμο Χίου- Καρδαμύλων, όπως και στην περιοχή της Φάρκαινας, στο δρόμο προς το αεροδρόμιο. έχουν βγει πέτρες και άλλες φερτές ύλες στο οδόστρωμα.
Επίσης η Πολιτική Προστασία του Δήμου Χίου ενημερώνει τους πολίτες ότι που έχουν σταθμεύσει στην περιοχή του αεροδρομίου να απομακρύνουν άμεσα, λόγω αυξημένου κινδύνου πρόκλησης ζημιών, τα οχήματά τους.

Χίος: “112” λόγω των θυλελλωδών ανέμων
Χίος: “112” λόγω των θυλελλωδών ανέμων
Διαφήμιση