Αρχική Νέα Αθλητικά Τρέχουμε για τον αυτισμό, 26/4

Τρέχουμε για τον αυτισμό, 26/4

21

Για 6η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου διοργανώνει την δράση «RUN FOR AUTISM CHIOS 2026». Οι αγώνες δρόμου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Απριλίου 2026.

Συγκεκριμένα στη δράση «Τρέχουμε για τον Αυτισμό», που όπως λένε οι διοργανωτές ξεκίνησε πριν 6 χρόνια από τη Χίο, υπάρχουν τρεις διαδρομές, με αφετηρία και τερματισμό τη διασταύρωση Λεωφόρου Αιγαίου και Νεωρίων στον Λιμάνι Χίου και ώρα εκκίνησης στις 11.00 το πρωί της Κυριακής:
• Η διαδρομή τρεξίματος 10 χλμ.
• Η διαδρομή περπατήματος 5 χλμ.
• Η διαδρομή ανηλίκων και ΑΜΕΑ 1000 μέτρων.

Οι αγώνες γίνονται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού στις 2 Απριλίου.
Οι εγγραφές θα γίνονται από Πέμπτη, 23 Απριλίου έως και Σάββατο 25 Απριλίου 2026, στο ισόγειο του Δημαρχείου Χίου.

Συνδιοργανωτής στη δράση του Συλλόγου Αυτισμού Χίου, είναι ο δήμος Χίου, ενώ συμμετέχουν το Πολιτιστικό Ιδρυμα της Τράπεζας Πειραιώς και ο σύλλογος Ποδηλάτες Χίου.

Διαφήμιση