Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις ΠΣΑμεΑ: 30 χρόνια δράσης και προσφοράς, εκδήλωση πλατεία Βουνακίου

ΠΣΑμεΑ: 30 χρόνια δράσης και προσφοράς, εκδήλωση πλατεία Βουνακίου

19

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις, ως εξής:
Τετάρτη 1 Ιουλίου 2026
7.00 π.μ.: Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων πόλεως Χίου, με την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, για τη γιορτή των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού, προστατών του Σωματείου.
7.00 μ.μ.: Στην πλατεία Πλαστήρα Δ. Χίου (Βουνακίου):«ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ», με τη συμμετοχή πολιτιστικών φορέων της Χίου μια μεγάλη γιορτή παράδοσης και πολιτιστικής κληρονομιάς. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα, ενώ θα προσφέρονται κεράσματα με τοπικά προϊόντα!

Σάββατο 4 Ιουλίου 2026
9.30 μ.μ.: στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ερμιόνης θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι του συλλόγου, με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων του ΠΣΑμεΑ. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από την ορχήστρα Γιάννη Κυριακόπουλου, Γιάννη Ρέππα, Λουκά Τενάϊ, Κυριάκου Κυριακόπουλου και το Σταμάτη Μαυρίκο στο τραγούδι.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2026
7.30 μ.μ.: στο Κτήμα Ρίζικο στον Κάμπο του Χίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «1996-2026: 30 χρόνια ΠΣΑμεΑ – 30 χρόνια δράσης και προσφοράς», όπου ιδρυτικά στελέχη και φίλοι του ΠΣΑμεΑ θα κάνουν μία ιστορική αναδρομή για την πολύπλευρη δράση και προσφορά του συλλόγου στην τοπική κοινωνία, ενώ θα ακολουθήσουν τιμητικές βραβεύσεις σημαντικών υποστηρικτών και εθελοντών του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ.

Διαφήμιση