Αρχική Νέα Τοπικά Τάσος Ποδιάς: με “αίσθημα ευθύνης” η υποψηφιότητά του στα Καρδάμυλα

Τάσος Ποδιάς: με “αίσθημα ευθύνης” η υποψηφιότητά του στα Καρδάμυλα

96

 

Στην ανακοίνωση της ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του στο Δήμο Καρδαμύλων προχώρησε ο πρώην Δήμαρχος και νυν νομαρχιακός σύμβουλος Τάσος Ποδιάς (2ος από αριστερά).
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
Εδώ και αρκετά χρόνια, μετά την πρώτη θητεία μου ως δήμαρχος Καρδαμύλων, παραμένοντας ένας ενεργός πολίτης, είτε ως δημοτικός σύμβουλος είτε, τελευταία ως νομαρχιακός σύμβουλος, παρακολουθώ από κοντά τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας, και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχει αρχίσει αργά και σταθερά η φθίνουσα πορεία του…
Τα προβλήματα του δήμου μας συσσωρεύονται, με αποτέλεσμα η ποιότητα ζωής των μόνιμων και εποχιακών κατοίκων να υποβαθμίζεται και η εικόνα που εισπράττει ο επισκέπτης να μην είναι καθόλου κολακευτική για τον τόπο μας.

Κάτω από τις συνθήκες αυτές, και ενώ είχα τους προσωπικούς μου προβληματισμούς, μια μεγάλη ομάδα συμπολιτών μας, μου ζήτησε να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει την εκλογή του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Με αίσθημα ευθύνης και δεδομένη την αγάπη μου για τα Καρδάμυλα και τα χωριά που αποτελούν το σημερινό Δήμο Καρδαμύλων, αποδέχθηκα την πρόσκληση-πρόκληση, των συγχωριανών μου, αφού προηγουμένως διερεύνησα και διαπίστωσα ότι υπάρχουν αρκετοί συντοπίτες που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στη συγκρότηση ενός τέτοιου ψηφοδελτίου.


Η πρόταση αυτή πιστεύω ότι σηματοδοτεί, ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα αρχή, κάτι το πρωτόγνωρο, για τα δεδομένα του δήμου μας, όπου άνθρωποι διαφορετικών πολιτικών παρατάξεων, βάζουν πάνω από τις κομματικές τους προτιμήσεις το καλό και την πρόοδο του τόπου.


Πιστεύοντας ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και ότι δεν περισσεύει κανείς, καλώ όποιον συνδημότη μου επιθυμεί να βοηθήσει σ’ αυτή την προσπάθεια, να πλαισιώσει την ομάδα που έχει δημιουργηθεί. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.


Τάσος Ποδιάς
Υποψήφιος Δήμαρχος Καρδαμύλων

Διαφήμιση