Αρχική Απόψεις Aρθρα Άγγελος Σοφιανίδης: παρέμβαση για το άρθρο του Αλέκου Γαϊτάνου “Οι παραλίες στο...

Άγγελος Σοφιανίδης: παρέμβαση για το άρθρο του Αλέκου Γαϊτάνου “Οι παραλίες στο βωμό της ψηφοθηρίας”

54

Συμφωνώ και επαυξάνω με τον τίτλο εκπόρνευση του ΚΑΡΦΑ και της ΚΩΜΗΣ και μάλιστα αν μπορούσα θα κατέβαζα ολους τους αγανακτισμένους όχι να διαμαρτυρηθούν απλά, αλλά να κάνουν τους κυρίους κυρίους υπουργούς ρόμπα αφού by pass περνούν νομοσχέδια για τη χρήση του αιγιαλού.


Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι οι Έλληνες ότι η προκοπή της  ιδιαίτερης πατρίδας μας δεν έχει κομματική ταυτότητα και θα έπρεπε οι τοπικοί βουλευτές να ενημερώνουν τον κόσμο το τι πάει να γίνει.


Αν οι συμπολιτευόμενοι δεν συμφωνούν τότε υπάρχει και τραπέζι αλλά και χαρτί με κείμενο που λέγεται παραίτηση αλλιώτικα φίλε και Γιάννη Πίτα (επειδή έχω μάθει να τα λέω χύμα) ο Θρίαμβος των υπάτων της Ρώμης έκλεινε πάντα με τον ύπατο στο άρμα του, αλλά και με τον δούλο τον επιφορτισμένο να του ψιθυρίζει ότι ο Θρίαμβος είναι προσωρινός  και η επιστροφή στην πραγματικότητα σκληρή.


Όσο για τους αντιπολιτευόμενους και συγκεκριμένα για την κυρία Ελπίδα Τσουρή  την εγγονή του διδασκάλου μου Ιωάννη Στυλιανού Βίου ,η οποία κάνει αρκετές ουσιαστικές παρεμβάσεις τώρα τελευταία,  της λέω ότι καλές είναι οι επερωτήσεις ,το μοναδικό σας όπλο, καλύτερες όμως θα ήταν οι πολιτισμένες κινητοποιήσεις μαζί με την συμπολίτευση, μπας και το Χιώτικο πόπολο δει άσπρη μέρα . Αλλά θέλει αρετή και τόλμη να χαράζεις άλλη ρότα από αυτήν που το κόμμα, σου επιβάλλει (κακώς φυσικά).


Συμπέρασμα η τα βάζετε με την εξουσία ,πολιτισμένα και σύννομα  επαναλαμβάνω, με μαζικές προσφυγές στο ΣτΕ η μας φάγανε τις παραλίες μας.


 
Άγγελος Εμμανουήλ Σοφιανίδης
Αρχιμηχανικός Ε.Ν.      
 

Διαφήμιση