Αρχική Νέα Αθλητικά ΠΟΔΗΛΑΤΕΙΝ: γνωριμία με τα Κεραμεία

ΠΟΔΗΛΑΤΕΙΝ: γνωριμία με τα Κεραμεία

23

Το δελτίο τύπου είναι από το Σύνδεσμο Ποδηλατών Χίου “ΠΟΔΗΛΑΤΕΙΝ”



 

Γεια και χαρά σε όλους,
Από αυτή την βδομάδα ξεκινάμε ένα νέο κύκλο ποδηλατικών διαδρομών πιο κοντά στη πόλη και τον ‘χαλαρό’ ποδηλάτη, πάντα όμως μέσα στη φύση πιστεύοντας να είναι ελκυστικές σε πολύ περισσότερους.
Οι τακτικές ποδηλατικές διαδρομές που σχεδιάζει το Ποδηλατείν δεν έχουν αγωνιστικό ή ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Σκοπός μας να μεταδώσουμε το ‘μικρόβιο’ του ποδηλάτου σε μικρούς και μεγάλους.
Γιατί Ποδηλατείν σημαίνει συμμετοχή, διασκέδαση, κίνηση, ψυχαγωγία, άθληση από πολλούς!!!
Η Χίος, (θα το φωνάζουμε συνέχεια) έχει ιδανική μορφολογία εδάφους για ποδήλατο, με υπέροχες, πολύχρωμες διαδρομές σε πράσινο και γαλάζιο φόντο ακόμα και σε απόσταση 5-6 χιλιομέτρων από τη χώρα.
Σημείο αναφοράς αυτής της διαδρομής μας θα είναι τα παλιά Κεραμεία  στα Θυμιανά (6 χλμ. από τη Χίο) μέσω του παραδοσιακού Κάμπου. Αφού φθάσουμε εκεί θα έχουμε δύο επιλογές: α) περιήγηση στα άγνωστα για πολλούς ερειπωμένα Κεραμεία ή β) χρήση της πολύ καλής χωμάτινης πίστας για τους πιο έμπειρους και απαιτητικούς ποδηλάτες. Ότι κι αν προτιμήσουμε θα πρέπει να έχουμε μαζί κράνος, νερό, αδιάβροχο, φωτογραφική μηχανή και το σίγουρο κέφι μας!!!
Ξεκινάμε λοιπόν από το αναψυκτήριο του Δημοτ. Κήπου στις 10 το πρωί της Κυριακής, 11/2.

Να είσαι εκεί!!!                                            


                               Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, το απολαμβάνουμε και το ζούμε!!!

 

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαφήμιση