Αρχική Νέα Τοπικά Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) με τον Δήμο...

Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) με τον Δήμο Ελληνικού προκήρυξαν κινητοποίηση την ημέρα του Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου, με θέμα ελεύθερες και καθαρές παραλίες

53

 Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) με τον Δήμο Ελληνικού προκήρυξαν κινητοποίηση την ημέρα του Περιβάλλοντος, την ερχόμενη Τρίτη 5 Ιουνίου με θέμα το αναφαίρετο δικαίωμα των καταναλωτών για πρόσβαση στις παραλίες και για παραλίες καθαρές.


Τι πιο συγκεκριμένο θα μπορούσε να είναι ένα επίκαιρο θέμα για το περιβάλλον στις μέρες, που η κερδοσκοπία επικρατώντας στην ζωή μας καταλύει τα πάντα ακόμη και αυτά τα αναφαίρετα δικαιώματα μας.


Ας υπερασπίσουμε αυτό το δικαίωμά μας


Ας συμμετάσχουμε ενεργητικά την Τρίτη στις 6:30μμ στις στήλες του Ολυμπίου Διός και στην συνέχεια στην πορεία στην Βουλή.

Διαφήμιση