Με γραπτή δήλωσή της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ελπίδα Τσουρή, κατέθεσε τις θέσεις και απόψεις της μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.
«Με μια κορυφαία Δημοκρατική διαδικασία, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εξέλεξε χθες τον Πρόεδρό του, δίνοντάς του σαφή και καθαρή εντολή να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε να γίνει ξανά πλειοψηφικό ρεύμα.
Η μαζική συμμετοχή μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, σε όλη την Ελλάδα, και στη Χίο, απέδειξε το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών και της κοινωνίας για την προοπτική της ευρύτερης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης.
Θεωρώ ότι αυτό το ενδιαφέρον και η συμμετοχή αποτελούν πολύτιμες παρακαταθήκες για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και σοβαρό στοιχείο ευθύνης για όλα τα στελέχη του.
Θέλω να τους ευχαριστήσω ειλικρινά για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας και να τους διαβεβαιώσω ότι σ’ αυτό το μήνυμα ευθύνης θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, παρά τις διαφορετικές επιλογές για τα πρόσωπα, υπερασπιστήκαμε την ενωτική προοπτική του ΠΑΣΟΚ και αναδείξαμε τον πολιτικό διάλογο και την ώριμη συζήτηση.
Σ’ αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε.
Στο χώρο μας δεν υπάρχει η πολυτέλεια για εσωτερικές αντιπαλότητες. Πραγματικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα της κοινωνίας και τα αδιέξοδα των συντηρητικών πολιτικών επιλογών.
Ενωμένοι, αποφασιστικοί και δυνατοί από τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, προχωρούμε σε μια πορεία ανασύνταξης και νίκης.»
Ελπίδα Τσουρή: Πολυτέλεια οι εσωτερικές αντιπαλότητες
Διαφήμιση







