Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χίου, προτίθεται να λειτουργήσει σχολή Διαιτησίας στο άμεσο χρονικό διάστημα. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα, στα γραφεία του Συνδέσμου.
Μετά το πέρας των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν γραπτές εξετάσεις ονομασίας νέων Διαιτητών Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Στη συνέχεια ο ονομαζόμενος διαιτητής εγγράφεται στα μητρώα του συνδέσμου και κατ’ επέκταση της Ο.Δ.Π.Ε. αφού προσκομίσει τα παρακάτω δικαιολογητικά:
Πιστοποιητικό γεννήσεως α-πό το Δήμο ή φωτοαντίγραφο ταυτότητας επικυρωμένο
Αντίγραφο ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών από το Λύκειο, ή Τεχνικό, ή Επαγγελματικό, ή βεβαίωση από τη σχολή φοίτησης. (ΑΕΙ, ΤΕΙ, κλπ)
Αντίγραφο ποινικού μητρώου τύπου Β’
Τρεις φωτογραφίες τύπου ταυτότητας και μια μεγάλη (8?8) έγχρωμη
Ιατρικές γνωματεύσεις από δημόσιο φορέα ή ιδιώτες γιατρούς για τις ειδικότητες, Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Ωτορινολατυγγολόγο και Οφθαλμίατρο. Η χρήση των φακών επαφής είναι επιτρεπτή.
Μετά από αυτά ο ονομαζόμενος Διαιτητής αποκτά την ιδιότητα του εν ενεργεία Διαιτητή.
Πληροφορίες εγγραφής:
22710-22888 Ε.Π.Σ. Χίου
22710-24137 Σ.Δ.Π. Χίου
και 6945964383
και 6945645454.
Σχολή Διαιτητών Ποδοσφαίρου στη Χίο
Διαφήμιση







