Αρχική Νέα Τοπικά Ροταριανοί Ομιλοι Χίου & Κόνακ Σμύρνης- συζήτηση για τη βίζα

Ροταριανοί Ομιλοι Χίου & Κόνακ Σμύρνης- συζήτηση για τη βίζα

17

   Κατά την κοινή συνεστίαση, 23/5, που ακολούθησε τη συναδέλφωση των Ροταριανών Ομίλων Πεντέλης και Κόνακ στη Σμύρνη παρατέθηκε δείπνο.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε σε όλα τα κοινά τραπέζια Ελλήνων και Τούρκων ήταν η κατάργηση της βίζας για τα νησιά. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε πως «οι Τουρκάλες θα έκαναν bayram», δηλαδή Ανάσταση, εάν μπορούσαν να ψωνίζουν καλλυντικά από τα καταστήματα των νησιών.
   Για να γίνει κατανοητή η οικονομική δυνατότητα που έχουν πολλοί Σμυρνιοί, όπως είναι αυτονόητο σε μια τόσο μεγάλη πόλη, αναφέρουμε πως η ετήσια συνδρομή που δίνουν στον Ροταριανό Όμιλο του Κόνακ είναι 2.500 ευρώ ενώ οι ετήσιες συνδρομές των μελών των Ομίλων της Πεντέλης και της Χίου δεν ξεπερνούν τα 150 και τα 120 ευρώ αντίστοιχα. 

Διαφήμιση