Αρχική Νέα Τοπικά Τελευταίο αντίο σήμερα στα Καρδάμυλα για τη Μαρία Τσάκου

Τελευταίο αντίο σήμερα στα Καρδάμυλα για τη Μαρία Τσάκου

11

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Καρδάμυλα της Χίου κηδεύεται σήμερα Τετάρτη στις 2.00 μ.μ. η Μαρία Τσάκου από τον ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού.

Κόρη του εφοπλιστή καπετάν Παναγιώτη Τσάκου έφυγε αιφνιδίως πιθανόν από πνευμονική εμβολή στα 44 της χρόνια, τις πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου στο δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης όπου βρισκόταν για δουλειές του Ομίλου.

Ψυχή του Ιδρύματος “Μαρία Τσάκου” (από τη θέση του αντιπροέδρου) που λειτουργεί στην Ουρουγουάη για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, η εκλιπούσα ήταν παράλληλα η υπεύθυνη του Ομίλου της οικογένειας στις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Αντί για στεφάνια η οικογένεια έχει ζητήσει τα χρήματα να διατεθούν στο Γηροκομείο Καρδάμυλων ή στο Ίδρυμα ΑΡΓΩ (για παιδιά ναυτικών με ειδικές ανάγκες).

Διαφήμιση