Αρχική Νέα Τοπικά Κάλεσμα ΠΑΜΕ για σύσκεψη & πρόγραμμα δράσης για το ασφαλιστικό

Κάλεσμα ΠΑΜΕ για σύσκεψη & πρόγραμμα δράσης για το ασφαλιστικό

29

 
Η Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ καλεί σε πλατιά σύσκεψη οργάνωσης του αγώνα ενάντια στην αντιασφαλιστική λαίλαπα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που ενορχηστρώνεται με την ΕΕ, τις επιταγές του ΟΟΣΑ, το κεφάλαιο. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/1/2016 στις 6.οο μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Χίου (Νομαρχία).

Η σφοδρότητα της επίθεσης που ετοιμάζουν στην κοινωνική ασφάλιση μας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις που αντιμετώπιζαν οι εργαζόμενοι τον 19ο αιώνα!

Το ασφαλιστικό δεν είναι μόνο η σύνταξη, όπως πολλοί θεωρούν. Περιέχει όλο το πλαίσιο προστασίας κάθε εργάτη, κάθε εργαζόμενης, κάθε νέου! Είναι η ασφάλιση του μικρού παιδιού, τα εμβόλια του. Είναι το φάρμακο μας όταν αρρωστήσουμε. Είναι το επίδομα ασθένειας, οι ιατρικές εξετάσεις, οι παροχές υγείας και πρόνοιας συνολικά. Είναι η προστασία της μητρότητας, με τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας. Είναι η προστασία μας στον επαγγελματικό κίνδυνο, στις επαγγελματικές ασθένειες για να μη γινόμαστε θύματα εργοδοτικών εγκλημάτων.

Το ασφαλιστικό για τα αφεντικά είναι κόστος!

Για εμάς είναι η ζωή μας! – Δε θα παραιτηθούμε από τη ζωή μας!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα ΔΣ των Σωματείων, των Συλλόγων, αντιπροσώπους του ΕΚ Χίου, του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ να πάρουν μέρος ώστε ανυποχώρητα, ταξικά να δώσουμε βροντερή συνέχεια κλιμάκωσης των τελευταίων απεργιών, με νέα απεργία ώστε να αποσυρθεί το έκτρωμα, να μην φτάσει στη Βουλή για ψήφιση!

Διαφήμιση