Αρχική Νέα Τοπικά Κυνηγετικός σύλλογος: ανακύκλωση φυσιγγίων με… δώρα

Κυνηγετικός σύλλογος: ανακύκλωση φυσιγγίων με… δώρα

142

Με… οικολογικές νότες, για αειφορία του κυνηγιού και καθαρούς από φυσίγγια αγρούς, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου ενημερώνει τα μέλη του ότι και φέτος θα συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια για συλλογή των χρησιμοποιημένων φυσιγγίων από τους κυνηγότοπους του νησιού..
Οπως τονίζει στη σχετική ανακοίνωση:
“… Ως κυνηγοί, πρέπει και να διαχειριζόμαστε τα απόβλητα της δραστηριότητάς μας, για την ελαχιστοποίηση της περιβαλλοντικής υποβάθμισης και την αειφορία του κυνηγίου. Ο κυνηγότοπος πρέπει να παραμένει στην ίδια κατάσταση που ήταν πριν την επίσκεψη μας σε αυτόν και αυτό θα γίνει μόνο αν ο κάθε κυνηγός προχωρά στη συλλογή των αποβλήτων που δημιουργεί”.


Ετσι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα:
“1 . Να τοποθετηθούν και φέτος οι κάδοι περισυλλογής άδειων φυσιγγίων στις περιοχές διάβασης των αποδημητικών πουλιών (Ανέμωνας, Καλλιμασιά, Άγ. Μηνάς, Αίπος, Καλαμωτή, Δότια κ.λπ).
2. Με την παράδοση στα γραφεία του Συλλόγου 500 άδειων φυσιγγίων θα επιβραβεύουμε την προσπάθεια με ένα πακέτο φυσίγγια Νο 8
Τέλος ο Σύλλογος θα συγκεντρώσει τα άδεια φυσίγγια στις εγκαταστάσεις του πρώην εκτροφείου στο Χαλκειός και σε συνεργασία με το Δήμο Χίου θα τα προωθήσει για ανακύκλωση”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝέος επικίνδυνος ιός διακινείται μέσω facebook
Επόμενο άρθροCapital Controls: αλλαγές από την Παρασκευή 1/9/2017