Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Αναστολή απεργίας ΠΟΕ-ΟΤΑ

Αναστολή απεργίας ΠΟΕ-ΟΤΑ

99

Την απόφαση για αναστολή της απεργίας έλαβε η ΠΟΕ ΟΤΑ ύστερα από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Η αποκομιδή των απορριμάτων θα αποκατασταθεί άμεσα.
Να σημειωθεί πάντως ότι στη Χίο η εικόνα είναι καλύτερη, αφού από την προηγούμενη εβδομάδα το 1/3 του στόλου των οχημάτων κινήθηκε κανονικά.
Στη συνεδρίαση που διήρκεσε περισσότερος από δύο ώρες, ακούστηκαν διάφορες απόψεις αναφορικά με τα αποτελέσματα της 11ήμερης απεργίας των συμβασιούχων καθαριότητας και των μόνιμων συναδέλφων τους, καθώς και την προοπτική συνέχισής τους.

Τελικώς, δεν ελήφθη απόφαση ανανέωσης των κινητοποιήσεων, με αποτέλεσμα να αρχίσει από απόψε κανονικά η αποκομιδή των απορριμμάτων από λεωφόρους, στενά, πλατείες και άλλους χώρους που έχουν μετατραπεί σε «μικρές χωματερές».
Η συμμετοχή στην πορεία προς τη Βουλή το πρωί ήταν μικρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες φορές δεδομένων και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην πόλη.
Στη λήξη της απεργιακή κινητοποίησης πρoχώρησε η ΠΟΕ-ΟΤΑ με τις 5 ψήφους της πρώην «πράσινης» ΣΥΝΑΝ (τρεις) και της ΔΑΚΕ (δύο).
Όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, υπέρ της συνέχισης των κινητοποιήσεων τάχθηκαν:
-Η ΔΑΣ -ΟΤΑ (ΚΚΕ) με τρεις έδρες.
-ΜΕΤΑ-ΟΤΑ (ΛΑΕ) με δύο έδρες.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔιαμαρτυρία για υποβάθμιση Δημοτικού Σχολείου Καρυών, ζητείται να παραμείνει 4θεσιο
Επόμενο άρθροΤιμητική εκδήλωση στη Βιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗΣ για το Γ. Θεοτοκά