Αρχική Νέα Τοπικά Αναβολή για τις 14/12 τα νέα ασφαλιστικά μέτρα του Υπουργείου για το...

Αναβολή για τις 14/12 τα νέα ασφαλιστικά μέτρα του Υπουργείου για το Θόλος

61

Αναβολή για τις 14 Δεκεμβρίου ’22, στη 1.00 μ.μ., πήρε η συζήτηση για τη νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε το Ελληνικό Δημόσιο για την επίμαχη περιοχή του Θόλους.

Το θέμα της υπόθεσης αφορά την απόκτηση διόδου για το χώρο όπου έχει γίνει η ανάθεση από πλευράς υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για δημιουργία Νέας Δομής προσφύγων- μεταναστών.

Το μονομελές Πρωτοδικείου Χίου έκανε αποδεκτό το αίτημα της συνηγόρου του Δήμου Χίου, ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί Οικονομική επιτροπή που να την ορίζει για τη συγκεκριμένη υπόθεση και άρα να μπορέσει να πληρωθεί.

Στο αίτημα των συνηγόρων του Δημοσίου ότι είναι έτοιμοι για την εκδίκαση της υπόθεσης, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου Ανθίππη Ζαννάρα που συνηγορεί υπέρ του Δήμου Χίου, σημείωσε ότι αντίθετα από την πλευρά του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου εθελοντικά ασχολούνται με την υπόθεση και εις βάρος των ιδιωτικών τους γραφείων. Χρειάζεται έτσι χρόνο για τη μελέτη του δικογράφου από την ώρα που το ελληνικό δημόσιο επανέρχεται για μια ακόμη φορά για το συγκεκριμένο θέμα.

Το ακροατήριο, κάτοικοι κυρίως από τα χωριά Συκιάδα και Λαγκάδα, ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Λίγο νωρίτερα οι πρόεδροι των δύο χωριών, που γειτνιάζουν στην περιοχή του Θόλους, σημείωσαν ότι οι συγχωριανοί τους είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα που πριν ένα χρόνο ξεκίνησαν με την περιφρούρηση του χώρου, ώστε να μην γίνει το έργο.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑρνούνται πολιτικοί μηχανικοί παρουσία σε κατασχέσεις
Επόμενο άρθροΚινηματογραφική Λέσχη Χίου: Το τρίγωνο της θλίψης, 2/12