Αρχική Νέα Τοπικά Αντιδήμαρχοι οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι Αν. Βεργίτσης, Γ. Μπελέγρης

Αντιδήμαρχοι οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι Αν. Βεργίτσης, Γ. Μπελέγρης

101

Νέοι αντιδήμαρχοι προστέθηκαν στο Δήμο Χίου.
Τις θέσεις Αντιδημάρχων Δημοτικής Ενότητας Χίου και Δημοτικής Ενότητας Μαστιχοχωρίων αναλαμβάνουν αντίστοιχα οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μπελέγρης και Ανδρέας Βεργίτσης.
Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι είχαν ανεξαρτητοποιηθεί τον περασμένο Αύγουστο από το συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τη Χίο», ενώ είχαν διατελέσει αντιδήμαρχοι και επί δημοτικής αρχής Βουρνού.
Για τον κ. Μπελέγρη προβλέπεται αντιμισθία, ενώ η θητεία και των δύο ορίζεται μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021.

Να σημειωθεί ότι η ανάληψη θέσεων αντιδημάρχων έγινε γνωστή χθες, 16/12/20, μέσα από τη σχετική ανάρτηση του Δήμου στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αφού για το γραφείο τύπου του Δήμου θέμα για ενημέρωση των δημοσιογράφων αποτελούσε το σχετικό διαφημιστικό βίντεο του Δήμου με τίτλο «Ζήσε το Όνειρο των Χριστουγέννων στη Χίο».
Τελικά σήμερα αργά το απόγευμα κοινοποιήθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου μαζί με σχετική φωτογραφία των δύο νέων αντιδημάρχων με το Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη:

“Η Δημοτική Αρχή, παραμένοντας συνεπής στη θέση της για επιδίωξη συνεργασιών αναφορικά με την επίτευξη αποτελεσματικής Διοίκησης στον Δήμο Χίου και με γνώμονα το καλό του τόπου μας, ενισχύεται με δύο νέους Αντιδημάρχους.

Ειδικότερα, ο κ. Ανδρέας Βεργίτσης αναλαμβάνει τη θέση του Αντιδημάρχου Μαστιχοχωρίων και ο κ. Γιώργος Μπελέγρης τη θέση του Αντιδημάρχου για θέματα που αφορούν τη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης.

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά τους δύο νέους Αντιδημάρχους εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθούν επάξια στο σημαίνον έργο που ανέλαβαν”.