Αρχική Νέα Τοπικά Απογείωσε… τη συνάντηση το δελτίο τύπου του Δήμου με το Σύλλογο Αξιωματικών...

Απογείωσε… τη συνάντηση το δελτίο τύπου του Δήμου με το Σύλλογο Αξιωματικών Ε.Ν.

89

Παράδειγμα προς αποφυγή το παρακάτω δελτίο τύπου του Δήμου Χίου.
Δεν μας λέει τίποτα για ποια είναι “τα προβλήματα που αφορούν το ναυτικό κόσμο και ιδιαίτερα τους Χιώτες ναυτικούς”, ενώ θυμίζει άλλες “σχολές” με την φράση “Ο Δήμαρχος Χίου, ως παλαιός και έμπειρος ναυτικός και γνώστης των θεμάτων της θάλασσας…”.
Βεβαίως και είναι σημαντική η εμπειρία και η γνώση των θεμάτων, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο του ενημερωτικού δελτίου.
Και επειδή γνωρίζουμε ότι τα δελτία τύπου πάντα έχουν την έγκριση της εκάστοτε πολιτικής ή δημοτικής αρχής, δεν θεωρούμε ότι είναι θέμα των εργαζομένων.
Το παραθέτουμε ολόκληρο:

“ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, συναντήθηκε σήμερα το πρωί (18/05/2021) τον Πρόεδρο του Παγχιακού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, κ. Ανάργυρο Χατζελένη καθώς και τα μέλη του Συλλόγου κ. Γιάγκο Αφεντή και κ. Λουκά Μανωλάκη. Στο πλαίσιο της συνάντησης στην οποία παρίστατο και ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Μανδάλας, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν το ναυτικό κόσμο και ιδιαίτερα τους Χιώτες ναυτικούς.
Ο Δήμαρχος Χίου, ως παλαιός και έμπειρος ναυτικός και γνώστης των θεμάτων της θάλασσας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την τεράστια προσφορά τους στον τόπο, τονίζοντας ότι διαχρονικά ο ναυτικός αποτελεί το σπουδαιότερο πρεσβευτή της ναυτομάνας πατρίδας μας στα πέρατα του κόσμου. Με τη σειρά τους, οι ναυτικοί ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την αγαστή συνεργασία και τη διαχρονική συμπαράστασή του σε όλα τα θέματα που τους αφορούν, σημειώνοντας τη μεγάλη δύναμη και ενότητα της ναυτικής οικογένειας με θετικό αποτύπωμα για το τόπο μας”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΥποβολή αιτήσεων μαθητών για την Α’ τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Χίου
Επόμενο άρθροΝα γίνει Πολυδύναμο στην πράξη, το Ιατρείο Βολισσού- αίτημα Κοινότητας