Αρχική Νέα Τοπικά “Χίος Μπροστά”: Τι γίνεται με Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρδαμύλων

“Χίος Μπροστά”: Τι γίνεται με Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρδαμύλων

79

Αυστηρή κριτική στη Δημοτική Αρχή που δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να λυθεί το ζήτημα με το χώρο στέγασης του Πυροσβεστικού κλιμακίου των Καρδαμύλων, ασκεί η δημοτική παράταξη “Χίος Μπροστά”.

Σχολιάζοντας ότι σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας απαιτείται το ποσό των 100.000 ΕΥΡΩ για να ενοικιαστεί νέος χώρος, η δημοτική παράταξη του κ. Καραβασίλη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Επόμενος σταθμός της αποσύνθεσης και της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής κ. Κάρμαντζη τα Καρδάμυλα και το πυροσβεστικό κλιμάκιο.

Τώρα δεν φταίνε οι άλλοι, δεν φταίει κάποιος άλλος αντιδήμαρχος, αλλά οι δημότες!
Και βεβαίως ποτέ η ανίκανη και σε διάλυση δημοτική αρχή που δεν μπορεί να βρει ή να διεκδικήσει ένα ποσό ίσο με αυτό που δαπάνησε για το σιντριβάνι προκειμένου να παραμείνει το πυροσβεστικό κλιμάκιο στα Καρδάμυλα!

«Δεν έχουμε αρμοδιότητα» λέει ο κ. Δήμαρχος και θα μεταφέρουμε το αίτημα σε «ανώτερα κλιμάκια». Στείλαμε επιστολές αλλά «έμπλεξε η δουλειά» λέει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Καμποχώρων, Αμανής κλπ κλπ κ. Μανδάλας.
Ταυτόχρονα όμως δηλώνει ότι υπάρχει χώρος αλλά χρειάζονται 100.000 € και ο Δήμος δεν μπορεί να τα εξασφαλίσει, γιατί η ΣΑΤΑ των Καρδαμύλων έχει μόνο 50.000 €

Το γεγονός ότι το πυροσβεστικό κλιμάκιο είναι στα Καρδάμυλα για να εξασφαλίζεται μικρότερος χρόνος επέμβασης σε συμβάντα στη βορειοανατολική και ευρύτερα στη Βόρεια Χίο ουδόλως τους απασχολεί. Εάν ήταν για σιντριβάνι θα είχαν τρέξει να βρουν το απαιτούμενο ποσό, για το πυροσβεστικό κλιμάκιο δεν το κάνουν…..

Αυτή είναι η δημοτική αρχή Κάρμαντζη υπό διάλυση, ανίκανη και επικίνδυνη για τη Χίο.
Αυτή η ανικανότητα και η παρακμή της σημερινής δημοτικής αρχής κ. Κάρμαντζη δεν αξίζει στη Χίο

Χίος Μπροστά

ΥΓ. Να μαντέψουμε ότι μετά την παρέμβαση στα «ανώτερα κλιμάκια» ο από μηχανής θεός που ακούει στο όνομα «Ταμείο Αλληλεγγύης» θα προσφέρει το ποσό;”., καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠροσφορά τα άνυδρα στην Κιβωτό του Αιγαίου στη μνήμη Γιώργη Πίττα, του Κ. Προμπονά
Επόμενο άρθρο100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή- Μπουρνόβας, γράφει η Τασσώ Γαΐλα