Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Θερινό Σχολείο Ρομποτικής από Σύλλογο αποφοίτων – φίλων “Ανδρεάδειου”

Θερινό Σχολείο Ρομποτικής από Σύλλογο αποφοίτων – φίλων “Ανδρεάδειου”

134

Με το άνοιγμα Θερινού Σχολείου, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, ξεκινά τις δράσεις του ο Σύλλογος Αποφοίτων και Φίλων “Ανδρεάδειου” Γυμνασίου και Λυκείων του Βροντάδου, από 11 έως 15 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα θα λειτουργήσει σχολείο για την:
Ρομποτική, τις τρισδιάστατες εκτυπώσεις και το Scratch, για μαθητές που το φθινόπωρο θα φοιτούν στο Γυμνάσιο.

Τα μαθήματα θα γίνονται εθελοντικά από τους εκπαιδευτικούς Κωνσταντίνο Τσατσαρώνη, Σταμάτη Ηλιαδάκη, Νίκο Ρερρέ και Βαγγέλη Μαθιούδη.
Για τα μαθήματα θα ενημερωθούν οι γονείς των μαθητών του Γυμνασίου Βροντάδου με email για τον τρόπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα γίνει μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας.

Παράλληλα ο Σύλλογος Αποφοίτων και Φίλων του “Ανδρεάδειου” κάνει γνωστό ότι μέσω δωρεάς αποφοίτου των εν λόγω Σχολείων, και συγκεκριμένα του δικηγόρου κ. Γιάννη Κελεμένη, θα μπορέσει να γίνει η πρώτη φάση των εργασιών για την Βιβλιοθήκη του συγκροτήματος.
Και όλα αυτά ενώ προετοιμάζεται ο Σύλλογος για χοροεσπερίδα στην αυλή του Γυμνασίου Βροντάδου, στις 29 Ιουλίου, όπου θα είναι ευκαιρία για το “αντάμωμα 2022” για τις τάξεις των αποφοίτων. Να σημειώσουμε ότι από τους διασημότερους αποφοίτους του “Ανδρεάδειου” είναι και ο αστροφυσικός- ακαδημαϊκός Σταμάτης Κριμιζής.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ERTNEWS.GR

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚινηματογραφική Λέσχη: Θερινός κινηματογράφος στο “perivoli”
Επόμενο άρθροΧίος- Ψαρά με ΚΤΕΛ, γράφει ο Γιάννης Μακριδάκης