Αρχική Νέα Τοπικά Διαμαρτυρία Εμπορικού Συλλόγου για την πραγματοποίηση προεκλογικής ομιλίας στην Απλωταριά με ανοικτά...

Διαμαρτυρία Εμπορικού Συλλόγου για την πραγματοποίηση προεκλογικής ομιλίας στην Απλωταριά με ανοικτά μαγαζιά

156

Την έντονη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου για την πραγματοποίηση πολιτικής ομιλίας στην Απλωταριά, την ώρα που ήταν ανοικτά τα καταστήματα, παρά το γεγονός ότι από τις 27 Απριλίου ο Εμπορικός Σύλλογος είχε ζητήσει από το Δήμο “την αποφυγή διοργάνωσης προεκλογικών συγκεντρώσεων στον χώρο της αγοράς κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων”.
Την άδεια για τη συγκέντρωση- ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ την έλαβαν τελικά από την… Δημοτική Κοινότητα Χίου, παρά τα συμφωνηθέντα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του προς την Δημοτική Κοινότητα Χίου αλλά και τους υπεύθυνους διοργανωτές της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη 30 Μαΐου 2023.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου από τις 27/4/2023 είχε ενημερώσει τον Δήμαρχο αλλά και την Δημοτική Κοινότητα Χίου για την αποφυγή διοργάνωσης προεκλογικών συγκεντρώσεων στον χώρο της αγοράς κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Στις 8/5/2023 ο Δήμος Χίου με την σύμφωνη γνώμη του ,ενημέρωσε όλα τα κόμματα κάτι που έγινε απολύτως σεβαστό από όλους εκτός από τους υπευθύνους του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ανακοίνωσαν το Σάββατο 27/5/2023 ότι θα πραγματοποιήσουν προεκλογική συγκέντρωση την Τρίτη 30/5/2023 8.30 μ.μ. ώρα λειτουργίας της αγοράς!!
Να σημειωθεί ότι η Δημοτική Κοινότητα Χίου τελικά έδωσε έγκριση την Δευτέρα κατά παράβαση της συμφωνίας και απόφασης του ίδιου του Δήμου Χίου!!
Ζητάμε συγνώμη από τις επιχειρήσεις μέλη μας που επηρεάστηκε η εύρυθμη λειτουργία τους.

Για τον Εμπορικό Σύλλογο
Η πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας
Αμπαζή Βικτωρία        Χούλης Νικόλαος

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν μιλά για αύξηση του ΕΝΦΙΑ
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές εξετάσεις: Εθελοντισμός και Μπρεχτ στην πρεμιέρα των ΕΠΑΛ (video)