Αρχική Νέα Οικονομία Δημοπρασία για το Ξενία στη Χίο από την ΕΤΑΔ

Δημοπρασία για το Ξενία στη Χίο από την ΕΤΑΔ

573

Ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την πώληση ή μίσθωση ακινήτων του Δημοσίου ξεκινά στις 10 Μαΐου η ΕΤΑΔ.
Στην ομάδα των ακινήτων που θα διατεθούν περιλαμβάνεται και το Ξενία Χίου (μαζί επίσης με αυτά σε Κομοτηνή και Εδεσσα), ακόμα δύο τουριστικά περίπτερα στους Δελφούς, διαμερίσματα στο Κολωνάκι, στο Μαρούσι και στο κέντρο της Αθήνας, πολυώροφο κτίριο στην Καλλιθέα καθώς και εμπορικά ακίνητα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΔ, οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία αξιοποίησης των ακινήτων.
Σχετικά με το Ξενία Χίου αναφέρεται πως πρόκειται για “Ένα εμβληματικό ξενοδοχείο στη παραλιακή οδό της Χίου”, που ενδείκνυται για τη μετατροπή σε boutique hotel λόγω της εξαιρετικής θέσης του.

Στα χαρακτηριστικά που δίνονται:
Ξενία Χίου: Κωδικός Διαγωνισμού: Q109877
Χωροθέτηση: Το ακίνητο βρίσκεται στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της πόλεως της Χίου, στην Λεωφόρο Σταύρου Λιβανού, εκατέρωθεν των οδών Σουρίας & Φλοίσκου στην παραλία “Μπέλα Βίστα” της πόλης της Χίου.
Επιφάνεια Γεωτεμαχίου: 1.668,66 τ.μ.
Πραγματοποιημένη Δόμηση: 1.572,47 τ.μ.
Έτος Κατασκευής: 1958.
Συνοπτική Περιγραφή: Το ακίνητο αποτελείται από τριώροφο κτίσμα, με προηγούμενη χρήση ξενοδοχείου δυναμικότητας 28 δωματίων (22 δίκλινα και 6 μονόκλινα) – 50 κλινών.
Είναι χωροθετημένο σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι (περίπου 700 μέτρα) και το κέντρο της πόλης της Χίου, ενώ απέχει περίπου 2 χλμ. από το αεροδρόμιο.
Σημαντικά Στοιχεία: Ένα εμβληματικό ξενοδοχείο στη παραλιακή οδό της Χίου.
Κατηγορία Συναλλαγής: Εκμίσθωση
Τρόπος Πληρωμής: Με Δόσεις

Διαφήμιση