Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Δημοτικό Σχολείο Θυμιανών Χίου: πρώτο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Δημοτικό Σχολείο Θυμιανών Χίου: πρώτο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

457

Την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, κατέκτησε η ομάδα από το Δημοτικό Σχολείο Θυμιανών της Χίου.
Υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους Μάκη Σαμολαδά, και τη στήριξη όλης της σχολικής κοινότητας, οι μαθητές έστησαν τη μακέτα τους στο φετινό διαγωνισμό που είχε θέμα «Εποικισμός του Άρη» .
Το έργο της «Space team» λέγεται “From Earth to Mars colony” και η μακέτα παρουσιάζει ένα διαστημόπλοιο που προσγειώνεται, μία εξέδρα που ανέβαινε για την αποβίβαση των επιβατών, λεωφορειάκι για μεταφορά των επιβατών και μία ασπίδα που άνοιγε για να μπουν οι επιβάτες στην αποικία του Αρη.
Ο Τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Διαφήμιση