Αρχική Απόψεις Face-tweet Σπάει το φράγμα των 10.000 views το «Ντέρτι» των ΜiB!

Σπάει το φράγμα των 10.000 views το «Ντέρτι» των ΜiB!

567

Οι MiB είναι οι Στράτος Καββάδας και Αντώνης Μαρούγκας. Πρόκειται για δύο καταξιωμένους DJs από τη Χίο, που ασχολούνται χρόνια με το επάγγελμα. Θεωρούν τους εαυτούς τους ερασιτέχνες DJs και παραγωγούς αλλά επαγγελματίες εραστές της μουσικής.

Το «Ντέρτι» είναι η πρώτη δισκογραφική τους απόπειρα, σε μουσική Στράτου Καββάδα και στίχους Βασίλη Πούπαλου. Το τραγούδι κινείται σε σύγχρονους Ελληνικούς ρυθμούς, κλείνοντας το μάτι στην Κρητική παράδοση, στολισμένο με δοξαριές από την Κρητική λύρα του δεξιοτέχνη Άγγελου Μαθιουλάκη. Τα φωνητικά είναι του Χιώτη τραγουδιστή και μουσικού, Δημήτρη Κλούβα . Κυκλοφορεί από τη Selenium Records, σε διανομή από την Spicy.

Η υποδοχή που έχει επιφυλαχθεί στο τραγούδι είναι πολύ ενθαρρυντική, μιας κι έχει ήδη κάτι λιγότερο από 10.000 views στο Youtube, από τις 11 Δεκεμβρίου 2017 που κυκλοφόρησε επίσημα!
Το «Ντέρτι» είναι διαθέσιμο σε όλες της πλατφόρμες ηλεκτρονικής πώλησης μουσικής (iTunes, Google Plus, Spotify, Amazon κλπ), είναι αναγνωρίσιμο στο Shazam και πωλείται σε 54 χώρες. Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στην ετήσια συλλογή της Spicy, ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα τα οποία συνεργάζονται μαζί τους (digital compilation ή/και σε φυσικό προϊόν).


Βιογραφικά των μελών της Ομάδας ΜiB (Men In Bulk)

Ο Στράτος Καββάδας γεννήθηκε στη Χίο τον Οκτώβριο του 1973 και είναι παραγωγός σε τοπικά ραδιόφωνα από 15 ετών. Παράλληλα με την ενασχόλησή του με τη μουσική είναι δάσκαλος Αγγλικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
Ο Αντώνης Μαρούγκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από το 2003 ζει μόνιμα στη Χίο κι εκτός από DJ διατηρεί γραφείο γραφιστικών τεχνών. Ασχολείται επίσης με τη φωτογραφία και το βίντεο, είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.
O Βασίλης Πούπαλος γεννήθηκε στην Χίο, αλλά έζησε πολλά χρόνια Αθήνα, όπου ήταν υπεύθυνος σε καταστήματα καφέ- εστίασης. Ταυτόχρονα με τις σπουδές ως ηλεκτρονικός, πήγαινε στο εθνικό ωδείο και παρακολούθησε μαθήματα Αρμονίας. Με την επιστροφή του στην Χίο, συνεχίζει να ασχολείται με την μουσική που αγαπά, καθώς και με μαθήματα σύγχρονου χορού. Παράλληλα με την δουλειά του, διοργανώνει events και live.
Ο Δημήτρης Κλούβας γεννήθηκε στη Χίο το 1988 και αποφοίτησε από το Αθλητικό Λύκειο. Πέρα απ’ την αγάπη για το αθλητισμό, η κλίση προς τη μουσική τον οδήγησε σε 6 χρόνια σπουδές Αρμονίου -Synthesizer σε Ωδείο. Από το 2007 και μετά ξεκίνησε η ενασχόλησή του με τη μουσική σ’ επαγγελματικό επίπεδο. Εν έτη 2017 δηλώνει επισήμως, πέρα από λάτρης ακόμα του αθλητισμού και της μουσικής, μεταπτυχιακός φοιτητής στη Διοίκηση Επιχειρήσεων επί πτυχίω του Παν. Αιγαίου στη Χίο (MBA).
Ο Άγγελος Μαθιουλάκης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1993. Από 7 ετών γνώρισε την τέχνη της Βυζαντινής Μουσικής με πρώτο δάσκαλο τον παππού του Άγγελο μέχρι τα 12, όπου μετακόμισε στη Δράμα. Εκεί συνέχισε και τελειοποιήθηκε στην Βυζαντινή Μουσική. Παράλληλα η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη τον οδήγησε στην Αθήνα όπου παρακολούθησε μαθήματα Κρητικής Λύρας επί 3 και πλέον χρόνια. Από τότε έως και σήμερα ζει κι εργάζεται στη Χίο όπου συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε διάφορα σχήματα. Φέτος απέκτησε τους πρώτους μαθητές στη Κρητική λύρα και νιώθει πολύ περήφανος γι’ αυτό.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτάση εργασίας ΠΟΣΠΕΡΤ για μη προβολή εργασιών ΚΟ Χρυσής Αυγής
Επόμενο άρθρο“Ο άνεμος της παλληκαριάς”, βιβλιοπαρουσίαση στη Βιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗΣ