Αρχική Νέα Τοπικά Εκδήλωση “Συμπαράταξης Πολιτών” για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες της Χίου

Εκδήλωση “Συμπαράταξης Πολιτών” για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες της Χίου

60

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα: “ΧΙΟΣ 2030: Αναπτυξιακές προτεραιότητες και η νέα προγραμματική περίοδος”, διοργανώνει η Περιφερειακή Παράταξη Β. Αιγαίου ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Απριλίου, στις 6.30 μ.μ. στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο και θα συντονίσει ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ καθηγητής Γιάννης Σπιλάνης.

Ομιλητές θα είναι η περιφερειακή σύμβουλος Γιούλα Αργυρούδη, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Χίου Μανώλης Στάθης (Δίκτυο Πολιτών), Μανώλης Βουρνούς (Πρωτοβουλία για τη Χίο), Κώστας Τριαντάφυλλος (ΣυμμαΧία Αξιών), καθώς επίσης η Πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Χίου Αντιγόνη Μαϊστράλη και ο κοινωνιολόγος Παντελής Μπουμπάρης.

“Στόχος της συνάντησης είναι να δημιουργηθεί συναντίληψη μεταξύ των δημιουργικών, πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων των νησιών της ΠΕ Χίου, για τις προτεραιότητες που πρέπει να αποτυπωθούν στα επιχειρησιακά σχέδια των τοπικών φορέων. Για να επιτευχθεί η αναγκαία αναστροφή της παραγωγικής και πληθυσμιακής συρρίκνωσης, χρειάζεται η υποστήριξη της ιδιωτικής και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας αλλά και η βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών μέσα από στοχευμένες δράσεις”, σημειώνεται στην πρόσκληση της Περιφερειακής παράταξης “Συμπαράταξη Πολιτών”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑίσιο τέλος στην περιπέτεια 4 εφήβων από την Κιβωτό του Αιγαίου
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αντιπρόσωποι στο 3ο Συνέδριο από τη Χίο