Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ελαβε ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση, μετά την αποχώρηση ΑΝΕΛ

Ελαβε ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση, μετά την αποχώρηση ΑΝΕΛ

92

Στις 151 θετικές ψήφουςσυμπεριλαμβάνονται οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Έλενα ΚουντουράΚατερίνα ΠαπακώσταΒασίλης Κόκκαλης και Σπύρος Δανέλλης και οι βουλευτές τωνΑνεξαρτήτων ΕλλήνωνΘανάσης Παπαχριστόπουλος και Κώστας Ζουράρις.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσηςαρνήθηκαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση: 77 βουλευτές της ΝΔ, (αφού ο Γιώργος Κασαπίδης απουσίασε) οι 20 βουλευτές της ΔΗΣΥ, οι 16 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι 15 βουλευτές του ΚΚΕ, οι 6βουλευτές των ΑΝΕΛ, οι 5 βουλευτές του Ποταμιού και οι 5 βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων.

Από τους 10 ανεξάρτητους βουλευτές, 7 αρνήθηκαν την ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ την έδωσαν τρεις: η Έλενα Κουντουρά (προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ), ο Βασίλειος Κόκκαλης (προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ) και ο Σπυρίδων Δανέλλης (προερχόμενος από το Ποτάμι).

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος απουσίασε για λόγους υγείας, απέστειλε επιστολή με την οποία δήλωσε ότι αν συμμετείχε στην ψηφοφορία δεν θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η επιστολή, βάσει του κανονισμού δεν ελήφθη υπόψη.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ: TVXS.GR

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣΕΣΝΟΧ: κάλεσμα σε απεργιακή κινητοποίηση για εκπαιδευτικούς
Επόμενο άρθροΣτην Παλιά Ποταμιά, του Αγίου Αντωνίου, της Σ. Καρασούλη