Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Ενημέρωση για κυκλοφοριακή αγωγή σε μαθητές και γονείς

Ενημέρωση για κυκλοφοριακή αγωγή σε μαθητές και γονείς

146

Ενημερωτικό υλικό με συμβουλές κυκλοφοριακού περιεχομένου, διένειμαν αστυνομικοί σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γονείς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, Δευτέρα 12-09-2022, ένστολο προσωπικό Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, διένειμε φυλλάδια, σχολικά προγράμματα και σελιδοδείκτες.

Με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, σε μικρούς μαθητές και γονείς, κατά την προσέλευσή τους για την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, σε δημοτικά σχολεία των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Ψαρά: Ενημερωτικό υλικό για κυκλοφοριακή αγωγή

Στο συγκεκριμένο έντυπο υλικό, περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δίνονται χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές στα παιδιά και στους γονείς τους.

Η δράση αυτή, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως στόχο την συμβουλευτική ενημέρωση των μικρών μαθητών για θέματα οδικής ασφάλειας, καθώς και την ευαισθητοποίηση των γονέων ως προς την τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς και ιδιαίτερα κατά τη μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου εύχεται μια καλή νέα σχολική χρονιά και υπενθυμίζει ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓια τις ψυχές των ανθρώπων και τα πουλιά του Πελιναίου, γράφει ο Αντ. Τσατσαρώνης
Επόμενο άρθροΕγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ του Νοσοκομείου