Αρχική Νέα Τοπικά Επεμβάσεις της Πυροσβεστικής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Επεμβάσεις της Πυροσβεστικής εξαιτίας της κακοκαιρίας

163

Σε τουλάχιστον 20 περιπτώσεις έχει χρειαστεί να επέμβουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, κυρίως για απομάκρυνση κλαδιών – δέντρων και πεσμένων καλωδίων της ΔΕΗ από το οδόστρωμα, προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων και των έντονων κατά διαστήματα βροχοπτώσεων που πλήττουν μετά τις 2.30 μ.μ. το νησί.

Με 10 συνολικά οχήματα βρίσκεται σε ετοιμότητα για να επέμβει, σε συνεργασία και με δυνάμεις της πολιτικής προστασίας Δήμου και Περιφέρειας. Οι κλήσεις για επεμβάσεις αφορoύν περιοχές μέσα στην πόλη της Χίου (στο Δημόσιο ΚΤΕΟ όπου είχαμε πτώση δέντρου και χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί και οδηγός), στο Βροντάδο, όσο και στην περιφέρεια όπως στα χωριά Πατρικά, Νένητα, Χαλκειός.

Από την πολιτική προστασία του Δήμου Χίου εφιστούν την προσοχή των πολιτών να μην πλησιάζουν οι πολίτες πεσμένα καλώδια ή δέντρα, να μην διασχίζουν αποκλεισμένες οδούς, ενώ χρειάζεται προσοχή και για πτώσεις τοιχίων στο οδόστρωμα.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

Διαφήμιση