Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Επίσκεψη Α. Μιχαηλίδη στα Τίρανα και συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

Επίσκεψη Α. Μιχαηλίδη στα Τίρανα και συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

229

Για το έργο που επιτελείται από την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αλβανία και τη σημασία που έχει η παρουσία της εκεί, ενημερώθηκε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης από τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης επισκεπτόμενος τα Τίρανα συναντήθηκε με τον κ. Αναστάσιο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, εξήρε τη σημασία που έχουν οι κοινωνικές δραστηριότητες που αναπτύσσει η Αρχιεπισκοπή της Αλβανίας, οι οποίες αφορούν το σύνολο του αλβανικού λαού, και διαβεβαίωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τα εξαιρετικά αισθήματα που τρέφει ο ελληνικός λαός προς το πρόσωπό του.

Ο κ. Μιχαηλίδης, τέλος, ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο για τα τριάντα χρόνια της αρχιερατείας του και καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο του.

Διαφήμιση