Αρχική Απόψεις Aρθρα Επιτροπή Αγώνα Χίου ενάντια στους πλειστηριασμούς: Ενώνουμε τις φωνές μας για να...

Επιτροπή Αγώνα Χίου ενάντια στους πλειστηριασμούς: Ενώνουμε τις φωνές μας για να σώσουμε τα σπίτια μας!

146

Χιώτες, Χιώτισσες,

Στις 7 Νοέμβρη 2019 είναι προγραμματισμένη η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας του συμπολίτη μας Γιάννη Παληού από την τράπεζα Alpha Bank.

Η τράπεζα με μια αβάστακτη συμφωνία δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Μόνος δρόμος, να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν τα σπίτια μας, να κόψουν το φαΐ το δικό μας και των παιδιών μας! Σήμερα είναι ο Γ. Παληός, αύριο χιλιάδες άλλοι.

Καλούμε όλους και όλες σε αγώνα για να σταματήσει η κατάσχεση του Γιάννη Παληού την Πέμπτη 31/10, με συγκέντρωση-παράσταση διαμαρτυρίας στο κατάστημα της Alpha στην Απλωταριά, στις 11:00πμ.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, την Πέμπτη 7/11, με παρουσία αντιπροσωπείας από τη Χίο στη Μυτιλήνη.

Βιοτέχνες, έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές, νεολαία, εργαζόμενοι, άνεργοι, συγγενείς και φίλοι του Γ. Παληού, υψώνουνε φωνή συμπαράστασης και αντίστασης για την προστασία της πρώτης κατοικίας του Γιάννη. Οι εκατοντάδες συμπολίτες μας που υπέγραψαν το ψήφισμα συμπαράστασης να βρίσκονται εκεί!

Καλούμε το Σύλλογο των Εμπόρων (ΟΕΒΕ), τους φορείς των αυτοαπασχολούμενων και των Επαγγελματοβιοτεχνών, το Εργατικό Κέντρο Χίου, το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ, όλους τους φορείς του νησιού να πάρουν θέση και να συμπαρασταθούν με τις αποφάσεις και τη συμμετοχή τους.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε όπως έδειξαν και πρόσφατες ανάλογες κινητοποιήσεις. Φρένο στους πλειστηριασμούς! Η κατοικία είναι δικαίωμα!

Από την Επιτροπή Αγώνα Χίου
ενάντια στους πλειστηριασμούς:

Γιάννης Παληός – 6948607617
Βασίλης Παππάς
Σιδερής Χαλλιορής
Δέσποινα Νεαμονίτη

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟι… καλοθελητές, του Κ. Πουλιανού
Επόμενο άρθροΠάολο Οντορίκο στο ethnos.gr για μετρό Θεσσαλονίκης: Θα κάνετε LEGO τη βυζαντινή Πομπηία που ανακαλύψατε;