Αρχική Νέα Τοπικά Εξιχνίαση κλοπών σε Εκκλησία και δύο αποθήκες

Εξιχνίαση κλοπών σε Εκκλησία και δύο αποθήκες

119

Μία κλοπή σε Ιερό Ναό της Χίου και δύο που σημειώθηκαν σε αποθήκες, από διαφορετικά άτομα, εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.
Οι εξιχνιάσεις οδήγησαν σε συλλήψεις τριών ημεδαπών νεαρών ατόμων.
Η πρώτη υπόθεση αφορά την υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε προ διμήνου περίπου σε Ιερό Ναό. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης μπήκε στην εκκλησία, παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσε 3 σταυρούς και τιμαλφή, συνολικής αξίας 800 ευρώ περίπου.
Την έρευνα συνέδραμαν, το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου και η Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Κλοπές σε αποθήκες
Οι άλλες δύο περιπτώσεις αφορούν κλοπές σε ισάριθμες αποθήκες στο Βροντάδο της Χίου.
Για την υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε πριν από ένα μήνα περίπου σε αποθήκη, ταχτοποιήθηκε 28χρονος. Ο δράστης μπήκε από ανασφάλιστη είσοδο στην παραπάνω αποθήκη και αφαίρεσε μεταλλικά αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.
Στην 3η περίπτωση, ταυτοποιήθηκε 24χρονος για κλοπή που σημειώθηκε μια βδομάδα πριν. Ο δράστης μπήκε από ανασφάλιστη είσοδο στην παραπάνω αποθήκη και αφαίρεσε μεταλλικά αντικείμενα, συνολικής αξίας 700 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓυρίσματα από την ταξιδιωτική σειρά “The Savage Roads with Pat Savage”
Επόμενο άρθροΨηφίζουν το Σάββατο, 20/5, οι Έλληνες του εξωτερικού