Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Γιώργος Καμίνης για επέτειο δολοφονίας Αλέξη Γρηγορόπουλου (VIDEO)

Γιώργος Καμίνης για επέτειο δολοφονίας Αλέξη Γρηγορόπουλου (VIDEO)

109

“Πρώτα από όλα, αυτή η ιστορία αυτού του παιδιού το οποίο δολοφονήθηκε, όπως ξέρουμε, άφησε μια μεγάλη πληγή στη χώρα. Πληγή που δεν έχει κλείσει, και θα αργήσει να επουλωθεί. Και η Αθήνα αυτό το οποίο συνέβη, δυστυχώς πρόκειται για ένα τίμημα το οποίο το καταβάλλει κάθε χρόνο”, σχολίασε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από τη Χίο, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Καμίνης που επισκέφθηκε τη Χίο προσκεκλημένος του Δημάρχου Χίου Μανώλη Βουρνού με ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Νικολάου, σημείωσε:
«Το παιδί αδίκως σκοτώθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει τη μνήμη του να την τιμούν διάφοροι με έναν τρόπο που την προσβάλει.

Εννοώ δεν είναι ευκαιρία η επέτειος του θανάτου του παιδιού αυτού να αποτελεί μια διαρκή δοκιμασία για την πόλη της Αθήνας, μία λεγόμενη επαναστατική άσκηση βίας.
Ελπίζω ότι δεν θα έχουμε επεισόδια σήμερα, ότι δεν θα έχουμε καθόλου επεισόδια σήμερα, και αυτό σε ότι αφορά την επέτειο του θανάτου του παιδιού».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτη Χίο συνεδριάζει τη Δευτέρα το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών
Επόμενο άρθροΝτοκιμαντέρ για τα μεταλλεία Κεράμου και… Party από την Κινηματογραφική Λέσχη