Αρχική Green Life Ζώα & Περιβάλλον Σεμινάριο για τις εκπομπές ρύπων οξειδίου του θείου από τα πλοία, στο...

Σεμινάριο για τις εκπομπές ρύπων οξειδίου του θείου από τα πλοία, στο Ιδρυμα Μ. Τσάκος

144

Σεμινάριο με θέμα τις εκπομπές ρύπων οξειδίου του θείου από τα πλοία πραγματοποιήθηκε από την Tsakos Group of Companies την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Χίο.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τους νέους κανονισμούς, αλλά και τις μεθόδους εναρμόνισης των πλοίων.


Το σεμινάριο  παρακολούθησαν 120 ναυτικοί, στελέχη εταιρειών, φοιτητές ναυτιλιακών σχολών αλλά και μέλη του Λιμενικού Σώματος, που τους υποδέχθηκε ο Παναγιώτης Ν. Τσάκος.

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου, το Κοινωφελές Ίδρυμα Μαρία Τσάκος φιλοξένησε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο στις εγκαταστάσεις του στη Χίο και είχε την χαρά να Τον ξεναγήσει στους χώρους του ιστορικού αυτού κτιρίου του Ομίλου μας και να Τον ενημερώσει για τις δραστηριότητες του. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε την Στέγης της Μαρίας, στα Καρδάμυλα Χίου, γνωρίζοντας από κοντά την εκπαιδευτική δραστηριότητα του Ομίλου μέσω της «Στέγης της Μαρίας».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου είχε  “… την ευκαιρία να ευλογήσει μέσω Skype το πλήρωμα και τους ανθρώπους της εταιρείας που παρευρέθηκαν στην παραλαβή του πλοίου “BASILIS L” στο Skagen της Δανίας”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΙώνεια 2017- συναυλία αφιέρωμα στο Στ. Κουγιουμτζή
Επόμενο άρθροΕργατική Ενότητα (ΠΑΜΕ): καταγγέλλει για εκφυλισμό διαδικασιών στη σύσταση ΔΣ Εργατικού Κέντρου Χίου