Αρχική Νέα Τοπικά Ικανοποίηση Φορέα Τουρισμού Χίου για τουριστική έκθεση Σμύρνης

Ικανοποίηση Φορέα Τουρισμού Χίου για τουριστική έκθεση Σμύρνης

591

Δυναμική είναι η παρουσία της Χίου στην τουριστική αγορά της Τουρκίας, όπου για μια ακόμη χρονιά προβλήθηκε το νησί στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης (πραγματοποιήθηκε 8-10 Δεκεμβρίου).

Με τη συμμετοχή του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού, του γραφείου Τουρισμού του Δήμου Χίου και επαγγελματιών έγινε προβολή των προϊόντων και των φυσικών ομορφιών του νησιού.

Οι επαγγελματίες εξάλλου, με σημείο αναφοράς το περίπτερο της… Sakiz, είχαν την ευκαιρία «να πραγματοποιήσουν σημαντικές συναντήσεις με ταξιδιωτικά γραφεία από την γείτονα χώρα καθώς και από άλλες εν δυνάμει ενδιαφερόμενες χώρες με σκοπό την διεύρυνση των δυνατοτήτων του προορισμού να συνεργαστεί και με άλλες αγορές αξιοποιώντας ως πύλη εισόδου τις υποδομές στα παράλια της Μικράς Ασίας».

Πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση (9/12) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σμύρνης όπου παρουσιάστηκε εκτενέστερα ο προορισμός «Χίος», καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης, με την συμμετοχή επαγγελματιών του χώρου, δημοσιογράφων, καθώς και πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων της Σμύρνης.

Αυτή η ιδιαίτερη σχέση της Χίου με τη Σμύρνη, επιβεβαιώθηκε όχι μόνο από τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και από μεμονωμένους επισκέπτες, που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, αλλά και την εγκάρδια φιλοξενία των Χιωτών. Μάλιστα, αυτό αντανακλάται και στο μεγάλο ποσοστό των επαναλαμβανομένων επισκεπτών, που καταγράφονται στο νησί της Χίου.

Ο Φορέας Τουρισμού Χίου για αυτή την έκθεση είχε την στήριξη των: Δήμων Χίου, Οινουσσών και Ηρωικής νήσου Ψαρών, Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Επιμελητηρίου Χίου, Ένωσης Ξενοδόχων και του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυντονιστική επιτροπή: Στις επάλξεις ξανά- Τετάρτη 14/12 για το Θόλος
Επόμενο άρθροΠρόταση ΕΠΠΟΧΙ για ίδρυση γεωπάρκου