Αρχική Green Life Ζώα & Περιβάλλον Ημερίδα για τους υδάτινους πόρους της Χίου και η διαχείρισή τους

Ημερίδα για τους υδάτινους πόρους της Χίου και η διαχείρισή τους

128

Οι υδάτινοι πόροι της Χίου καθώς και η διαχείρισή τους, είναι το θέμα της Ημερίδας που διοργανώνει η Περιφερειακή Εταιρεία Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου.
Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα κάνει η Γραμματέας του ΔΣ, και περιφερειακή σύμβουλος Γιούλα Αργυρούδη.
Ομιλητές θα είναι:
– Ο Σίμος Καραολάνης, Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. « Διαχείριση υδάτινων πόρων της Χίου στη Γεωργία»
– Ο Μιχάλης Πιπίδης, Γεωλόγος Γεωφυσικός Μηχανικός, τέως Διευθυντής του τμήματος Γεωργικής Παραγωγής και Μαστίχας του Δήμου Χίου. «Διαχείριση υδάτινων πόρων σε Νησιωτικό Περιβάλλον – Η περίπτωση του Χιακού Αρχιπελάγους»
– Η Ναταλία Γκόγκα, Χημικός Μηχανικός Msc, υπεύθυνη λειτουργίας του Φυσικοχημικού τμήματος του Εργαστηρίου Ελέγχου Δοκιμών της ΠΕΑ Β.Αιγαίου ΑΕ. «Η σημασία του ελέγχου και της διατήρησης της ποιότητας του πόσιμου νερού – Παρουσίαση του Φυσικοχημικού τμήματος του Εργαστηρίου Δοκιμών της ΠΕΔ Β.Αιγαίου»
– Η Ολγα Αρβανίτη, Δρ Χημικός, επιστημονικός συνεργάτης Εργαστηρίου Δοκιμών της ΠΕΔ Β.Αιγαίου. «Μικροβιολογικός Δείκτες για την εκτίμηση της ποιότητας πόσιμου νερού – Παρουσίαση του Μικροβιολογικού τμήματος του Εργαστηρίου Δοκιμών της ΠΕΔ Β.Αιγαίου».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝαυτικός Ομιλος Χίου- έκτακτη εκλογοαπολογιστική συνέλευση
Επόμενο άρθρο“Γλυπτική και Ανακύκλωση” από τους μαθητές α’βαθμιας στο ΚΠΕ Ομηρούπολης