Αρχική Νέα Τοπικά Κ. Μουτζούρης, ανησυχία για τους ρυθμούς κατασκευής έργου αεροδρομίου

Κ. Μουτζούρης, ανησυχία για τους ρυθμούς κατασκευής έργου αεροδρομίου

122

Την ανησυχία του για το έργο επέκτασης του Αεροδρομίου της Χίου, εξέφρασε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, 28/4/23, παρουσία όλων των αντιπεριφερειαρχών από τη Χίο ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης.

Δυο μέρες μετά τη δήλωση του υπουργού και υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη από το εργοτάξιο του αεροδρομίου ότι «το Αεροδρόμιο Χίου παραδίδεται το 2024″, ο κ. Μουτζούρης δήλωσε ότι “δεν θα είναι έτοιμο πριν το τέλος του 2024”.

Αιτιολογώντας πως η ανησυχία αυτή πηγάζει από συζήτηση με τον ανάδοχο του έργου που εκτίμησε ότι λόγω ενστάσεων για τα υλικά επέκτασης του διαδρόμου ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου, και με τον κ. Μουτζούρη να εκτιμά ότι πριν το 2025 η Χίος δεν θα έχει ολοκληρώσει το έργο.

Μιλώντας εξάλλου μετά τον αγιασμό… του “κύριου κορμού του φράγματος” Κόρης Γεφύρι στην εκπομπή ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ της ΕΡΤ3 ο κ. Μουτζούρης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “καρκινοβατεί”.

Αντίθετα σχετικά με την παράκαμψη του Χαλκειούς ο  Περιφερειάρχης τόνισε ότι το έργο προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Διαφήμιση