Αρχική Νέα Τοπικά Κάλεσμα για συνοδούς στο Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για άτομα με αναπηρία

Κάλεσμα για συνοδούς στο Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για άτομα με αναπηρία

78

Ελλειψη σε συνοδούς των ατόμων με αναπηρία που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Κατασκηνωτικό πρόγραμμα, αντιμετωπίζει ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία.

Η κατασκήνωση έχει προγραμματιστεί από 21 έως 31 Αυγούστου 2023 στο Μάναγρο και ο Παγχιακός παρατείνει την περίοδο για την υποβολή αιτήσεων έως και την Παρασκευή 18 Αυγούστου “με την ελπίδα ότι θα καλυφθούν και αυτές οι θέσεις, ώστε να πραγματοποιηθεί για μία ακόμη χρονιά το κατασκηνωτικό μας πρόγραμμα”.

Ο σύλλογος ευχαριστεί επίσης θερμά “την προσέλευση των γονέων και κηδεμόνων που άμεσα ανταποκρίθηκαν και κάλυψαν όλες τις υπάρχουσες θέσεις”.

“Η συμμετοχή στο Κ.Π.2023 του ΠΣΑμεΑ αφορά άτομα με αναπηρία ηλικίας 10 έως 50 ετών.
Επειδή η εξεύρεση συνοδών είναι ζητούμενο, αλλά και απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία, παρακαλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες να προτείνουν σε συνοδούς που γνωρίζουν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Κ.Π..
“Όλοι οι συνοδοί θα αποζημιωθούν για τις υπηρεσίες τους και θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν θετικά στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.
“Οι αιτήσεις συμμετοχής των συνοδών μπορούν να κατατίθονται στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ Δημοκρατίας 8 ( δίπλα στο ΚΕΠ Δ. Χίου), τηλ.2271024194 έως Παρασκευή από τις 8πμ μέχρι τις 4μμ. ή ηλεκτρονικά στο mail: ameachio@otenet.gr. Μέχρι τις 18 Αυγούστου 2023”., σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από παλαιότερη κατασκηνωτική περίοδο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο«Καλή Παναγιά» ή «Καλό Δεκαπενταύγουστο»;, γράφει ο Φραγκούλης Κυλαδίτης
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκε το επίδομα σίτισης για σπουδαστές ΑΕΝ Εμπορικού Ναυτικού