Αρχική Απόψεις Face-tweet Καλό ταξίδι στην αγαπημένη μας Μάϊρα, του Τ. Κώσταλου

Καλό ταξίδι στην αγαπημένη μας Μάϊρα, του Τ. Κώσταλου

1052
Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Μάϊρα.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χίος, 26/4/2020
Συντετριμμένη και με βαθιά θλίψη, η οικογένεια του καταστήματος Χίου της Εθνικής Τράπεζας αποχαιρετά σήμερα ένα εξαιρετικό μέλος της, μια αγαπημένη συνάδελφο και φίλη, την Μάϊρα Βιτέλλα, που τόσο πρόωρα χάσαμε .
Η Μάϊρα μας ήταν ένας «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» με κεφαλαία γράμματα . Όπου εργάστηκε είχε εισπράξει μόνο επαίνους για το ήθος, την εργατικότητα και τις ικανότητές της. Ήταν τιμή για την Τράπεζα και το κατάστημα μας να την έχει εργαζόμενη, ήταν τιμή και χαρά για εμάς να την έχουμε συνεργάτη και φίλη μας.
Μορφωμένη, έξυπνη, πνευματώδης αλλά κυρίως καλλιεργημένη με την βαθιά έννοια της λέξεως. Στην εργασία της την χαρακτήριζε το υψηλό αίσθημα της ευθύνης και του καθήκοντος που είχε ως άνθρωπος. Δεν είναι τυχαίο ότι, όπου εργάστηκε άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και έργο. Πρόσφατα η Mediterra την τίμησε για την προσφορά της στην εταιρία, την περίοδο που εργάστηκε εκεί. Η Εθνική Τράπεζα της ανέθεσε καθήκοντα ευθύνης και θέση προϊσταμένου αναγνωρίζοντας την προσφορά της, το ήθος, τις ικανότητες και την εμπιστοσύνη που κέρδισε στο πρόσωπο της. Για τους συναδέλφους της ήταν ο άνθρωπος που μπορούσες να στηριχτείς πάνω της και να την συμβουλευτείς, γνωρίζοντας ότι ήταν πρόθυμη να σε ενθαρρύνει και να σε βοηθήσει, ακόμα και πιέζοντας τον δικό της λιγοστό διαθέσιμο χρόνο.
Στις συναναστροφές της την χαρακτήριζε η διάθεση για προσφορά και ο αλτρουισμός της. Οργανωτικό μέλος της «Τράπεζας Αίματος της ΟΤΟΕ» και ενεργό μέλος σε πολλούς φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Ταυτόχρονα δραστήρια, φιλική, με χιούμορ, ευχάριστη στην παρέα.
Η Μάϊρα, «αγωνίστρια» στην ζωή της από επιλογή και όχι από ανάγκη, αντιμετώπισε και τον ύστατο αυτό αγώνα με την υγεία της, με θάρρος, πίστη και γνώση, σιωπηλά για να μην μας πονέσει. Όμως ο πόνος της απώλειας σου αγαπημένη μας είναι αβάσταχτος. Ήσουν σημαντική στην ζωή μας και θα σε θυμόμαστε πάντα, ως τέτοια.
Σ’ αποχαιρετούμε σήμερα με συγκίνηση, ανείπωτη λύπη, και αγάπη εκφράζοντας ταυτόχρονα τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου και ιδιαίτερα στην αγαπημένη σου μητέρα.
Καλό ταξίδι, καλό Παράδεισο, αγαπημένη μας Μάιρα .
Εθνική Τράπεζα – Κατ/μα Χίου (490)

Ο Διευθυντής
Κώσταλος Αναστάσιος


Anastasios Kostalos

Διαφήμιση