Αρχική Νέα Τοπικά Στάση εργασίας στο Δήμο για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

Στάση εργασίας στο Δήμο για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

122

Στη Στάση Εργασίας που έχει προκηρυχθεί από την ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 από τις 11:00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου, συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του νομού με Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 11:30 το πρωί έξω από το Δημαρχείο.

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. απευθύνει μήνυμα ενότητας και αγώνα σε όλους τους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. και τους καλεί τούτη τη στιγμή να σταθούν αλληλέγγυοι και να δείξουν υπευθυνότητα”, αναφέρει και συνεχίζει σχετικά με τα αιτήματα της κινητοποίησης:
“Γιατί ΤΩΡΑ είναι η στιγμή που μπορεί να κερδηθεί η μάχη που δίνουμε για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα και για την παραμονή των συμβασιούχων που εργάζονται με παρατάσεις στην εργασία και τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε Αορίστου Χρόνου.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συνεχίζει ενωτικά και δυναμικά τις κινητοποιήσεις της, μέχρι την τελική δικαίωση στο θέμα των συμβασιούχων και απομονώνει τους συστηματικούς απεργοσπάστες…”.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η αποκομιδή των απορριμμάτων με μέρος του στόλου των οχημάτων που τα λειτουργούν οι μόνιμοι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Χίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκοιμήθη η γερόντισσα στην Ι.Μ. Αγίου Μηνά
Επόμενο άρθρο“Βοηθώντας τους φίλους που βοηθούν.” Το Ισραήλ παρέχει βοήθεια στη Χίο