Αρχική Νέα Τοπικά Κλειστός ο δρόμος για Βολισσό, αντιολισθητικές αλυσίδες στην Αμανή

Κλειστός ο δρόμος για Βολισσό, αντιολισθητικές αλυσίδες στην Αμανή

486

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων προβλήματα υπάρχουν στο οδικό δίκτυο της κεντρικής και βόρειας Χίου.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, και για την περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου έχουμε:
• Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Χίου – Βολισσού, από το 6ο έως το 20ο χλμ. (και στην περιοχή δηλαδή που προτείνεται να γίνει Κλειστό κέντρο προσφύγων- μεταναστών).
• Κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που συνδέει τα χωριά της Βορειοδυτικής Χίου με την Επαρχιακή Οδό Χίου – Βολισσού, στο ύψος του 28ου χλμ. αυτής.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες από ανάρτηση της Δημοτικής Συμβούλου Βιβής Ποταμούση προβλήματα υπάρχουν στους δρόμους της Αμανής και από τις κατολισθήσεις.
Εξάλλου το χιονόνερο και οι θυελλώδεις άνεμοι κάνουν πολύ δύσκολες τις μετακινήσεις και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Παρακαλούνται έτσι οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφάλεια τους και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.
Από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και συμβουλές οδικής ασφάλειας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑνοικτό Δημοτικό Στάδιο για ζεστασιά, αλλά με καταγραφή πρώτα στην Αστυνομία
Επόμενο άρθροΕπέστρεψε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” η πτήση από Θεσσαλονίκη για Σάμο