Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Κλιμάκωση αγώνα εκπαιδευτικών για το νέο νομοσχέδιο για αναπληρωτές

Κλιμάκωση αγώνα εκπαιδευτικών για το νέο νομοσχέδιο για αναπληρωτές

214

Κλιμακώνουμε δυναμικά τον αγώνα!, σημειώνεται σε κοινό δελτίο τύπου των Δ..Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. που καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών “που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο”.
Ετσι κηρύσσεται 24ώρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 (24ωρη απεργία για τη Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας 11-2 μ.μ. με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις ΕΛΜΕ για την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εκπαιδευτικών).
Επίσης καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 3.00 μ.μ. με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.


Συνέντευξη τύπου στη Χίο
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου πραγματοποιεί σήμερα στις 12:00 στην αίθουσα του Οίκου Χίου Διδασκάλου, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ με θέμα το νέο Σύστημα Διορισμού των Εκπαιδευτικών.
«Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και αδικεί κατάφορα χιλιάδες αναπληρωτές που έχουν εργαστεί για πολλά χρόνια στις εσχατιές της πατρίδας μας», σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση.
Επίσης πραγματοποιεί απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. κάτω από τον Οίκο Χίου Διδασκάλου.

Διαφήμιση