Αρχική Νέα Τοπικά Κοινότητα Βολισσού: συνεχίζονται τα προβλήματα υδροδότησης-καμία ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΧ

Κοινότητα Βολισσού: συνεχίζονται τα προβλήματα υδροδότησης-καμία ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΧ

87

“Μετά από τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας για επίσημη και γραπτή ενημέρωση εκ μέρους της εταιρείας σας για τα προβλήματα υδροδότησης του χωριού μας, σας καλούμε και γραπτά να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενημερώσετε τους δικαιολογημένα αγανακτισμένους κατοίκους της
Βολισσού σχετικά με:
α) την αντιμετώπιση από την πλευρά σας του τεράστιου προβλήματος της υδροδότησης του χωριού και των παραλιακών οικισμών
β) τον τρόπο που σκέπτεστε να δώσετε λύση στο πρόβλημα και
γ) το χρόνο που θα απαιτηθεί για την αποκατάσταση της ομαλής υδροδότησης”, αναφέρει σε έγγραφό του στις 30/7/21, το Κοινοτικό Συμβούλιο της Βολισσού.

Με τα προβλήματα να είναι οξυμμένα, πέρα από το… σταυρό τους είχαν εγκαίρως ζητήσει λύσεις και είχαν προτείνει νέα γεώτρηση στην περιοχή, αλλά δεν εισακούστηκαν.
Volissos_egrrafo_nero_24Jan21
Καταλήγουν στο έγγραφό τους, που υπογράφεται από την πρόεδρο Ευγενία Λαγού, σημειώνοντας ότι:

“Παράλληλα ζητάμε την επίσημη ενημέρωση του συμβουλίου της κοινότητας από τον πρόεδρο και το διευθυντή της εταιρείας σχετικά με την ποιότητα και την καταλληλότητα του νερού που φτάνει στις βρύσες μας (όποτε φτάνει).
Τέλος εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι πάνω από δεκαπέντε ημέρες παρουσιάζονται αλλεπάλληλα προβλήματα τόσο στις γεωτρήσεις όσο και στο δίκτυο ύδρευσης με μεγάλες ζημιές και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση και καμία επικοινωνία από τον πρόεδρο και τον διευθυντή της εταιρείας προς τον πρόεδρο της κοινότητας Βολισσού”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιορτή Κτηνοτροφίας 2η στο Πιτυός, πρόγραμμα τριημέρου
Επόμενο άρθροΚαι στις μετρήσεις της ΔΕΥΑΧ η αύξηση του ιικού φορτίου