Αρχική Νέα Τοπικά Λαϊκή Συσπείρωση: Πρόβλημα με τα λύματα σε παραλίες του Βροντάδου

Λαϊκή Συσπείρωση: Πρόβλημα με τα λύματα σε παραλίες του Βροντάδου

70

Την προβληματική λειτουργία της αποχέτευσης στο παραλιακό μέτωπο του Βροντάδου τονίζει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, και ειδικά στις περιοχές Βελονάς και Παντελάκη όπου υπάρχει έντονη δυσοσμία και τα λύματα καταλήγουν στη θάλασσα.

“…Βρισκόμαστε στο μέσο του θέρους, και στην ήδη προβληματική λειτουργία της αποχέτευσης στο παραλιακό μέτωπο, που από κατασκευής του είχαν δημιουργηθεί προβλήματα στην απορροή λυμάτων, έρχονται να προστεθούν οι ζημιές, οι παραβιάσεις, οι βανδαλισμοί και οι κλοπές των υλικών και εξαρτημάτων του δικτύου, έτσι το σύστημα να παρουσιάζει πλείστα όσα προβλήματα και οι περιοχές του Βελονά, του Παντελάκη, κλπ, να πνίγονται στη δυσοσμία και τα λύματα να καταλήγουν στη θάλασσα.


“… Η ΔΕΥΑΝ Χίου θα πρέπει να λάβει τέτοια μέτρα και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη ρίζα του, ώστε να εξαλειφθεί μια και καλή και όχι να επεμβαίνει μόνο όταν παρουσιάζεται πυροσβεστικά μέχρι την επόμενη εμφάνιση. Να θυμίσουμε ακόμη ότι η ΔΕΥΑ Ν Χίου, μπορεί να διέπεται από το καθεστώς των Α.Ε., αλλά δεν παύει να είναι Δημοτική Επιχείρηση και λογοδοτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, και στους πολίτες του νησιού.
Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να σκύψει σε ένα ακόμη πρόβλημα του Βροντάδου και να μην το αφήνει για τις καλένδες”, καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚυνήγι θησαυρού από την ομάδα του Αερικού
Επόμενο άρθροΨηλά η Χίος στις επιταγές κοινωνικού τουρισμού, παραμένουν χαμηλές οι κρατήσεις