Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Λεύκωμα για τα 60 χρόνια του Σχολείου Βολισσού

Λεύκωμα για τα 60 χρόνια του Σχολείου Βολισσού

146

Εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος «Γυμνάσιο Βολισσού, ο 60άρης έφηβος» διοργανώνουν την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018, στις 8.00 μ.μ. στο Σχολείο της Βολισσού, το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Βολισσού «Μιχ. Παπαμαύρος», οι εκδόσεις «Άλφα Πι» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Βολισσού.
Το λεύκωμα θα παρουσιάσουν:
• ο εκπαιδευτικός Λάμπρος Γούμενος, τ. Πρόεδρος του ΚΕΜΕΤΕ και τ. Αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο Γυμνάσιο Βολισσού
• ο δημοσιογράφος Σωτήρης Χατζημανώλης, διευθυντής της εφημερίδας «Νέος Κόσμος» της Μελβούρνης, ο οποίος υπήρξε μαθητής του Γυμνασίου Βολισσού.
Κείμενα θα διαβάσουν οι εκπαιδευτικοί Μαρκέλλα Δημίδου και Νίκος Ζορμπάς που επίσης υπήρξαν μαθητές του Γυμνασίου Βολισσού.
Στο Γυμνάσιο Βολισσού έχει φοιτήσει και η δημοσιογράφος  Ευγενία Ασλανίδου, η οποία θα συντονίζει την παρουσίαση και συζήτηση.
Η έκδοση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων λειτουργίας του σχολείου και 50 χρόνων ανεξάρτητης λειτουργίας του και σημαντική είναι η προσπάθεια του νυν Διευθυντή του Γυμνασίου & Λυκειακές Τάξεις θεολόγου, Σωτήρη Παραδείση.

Διαφήμιση