Αρχική Νέα Οικονομία Μάρκετινγκ και Τουρισμός, 8ο Διεθνές Συνέδριο ISCIMAT Πανεπιστημίου Δ. Αττικής σε Χίο,...

Μάρκετινγκ και Τουρισμός, 8ο Διεθνές Συνέδριο ISCIMAT Πανεπιστημίου Δ. Αττικής σε Χίο, Οινούσσες, Λέσβο

71

Σε Χίο, Οινούσσες και Λέσβο πραγματοποιείται από σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, το 8ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού «ICSIMAT 2019».
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διοργανώνει για 8η χρονιά το συγκεκριμένο Συνέδριο σε συνεργασία με σημαντικά Πανεπιστήμια από την περιοχή του Αμβούργου, της Ολλανδίας, του Καναδά, της Αιγύπτου, και της Αμερικής εκτός των άλλων.
Οι θεματικές ενότητές του είναι βασισμένες στο συνδυασμό του πολιτισμού και του τουρισμού και σε καινοτόμους τρόπους προσέγγισης των δύο αυτών σημαντικών πυλώνων μέσω του σύγχρονου μάρκετινγκ.

Το 8ο ICSIMAT υποστηρίζεται μεταξύ άλλων από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, το Υπουργείο Τουρισμού και το Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου φιλοξενώντας το συνέδριο σε Χίο, Οινούσσες και Λέσβο έχει φροντίσει, σε συνεργασία με τους διοργανωτές, να οργανώσει επισκέψεις στα αξιοθέατα των νησιών, ενώ επιχειρήσεις που παράγουν τοπικά προϊόντα χορηγούν προϊόντα για κεράσματα και γευσιγνωσία και στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα παρουσιάσουν στους συνέδρους τα προϊόντα τους.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

ΧΙΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 17/7
Επισκέψεις σε Νέα Μονή, Citrus Memories στον Κάμπο, Μουσείο Μαστίχας όπου θα γίνει και παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Χίου και τοποθέτηση των συνέδρων(11.45).
Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν με περιήγηση σε Πυργί και Μεστά, ενώ το απόγευμα οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του ξενοδοχείου Chandris.

ΠΕΜΠΤΗ, 18/7
Οι εργασίες ξεκινούν στις 9.30 το πρωί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου “Γιάννης Καράλης” και θα συνεχιστούν τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα οι συνεδρίες στο Μιχάλειο κτήριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Στη 1.00 μ.μ.στο Αμφιθέατρο “Γ. Καράλης” θα γίνει από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου η αναγόρευση της captain Aysha Mohammed Saeed Fadila Alhameli, Μόνιμης Aντιπροσώπου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας, σε επίτιμη Διδακτόρισσα του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης του Τουρισμού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/7
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στις Οινούσσες, ενώ το απόγευμα στο ξενοδοχείο Chandris θα γίνει συνεδρία με θέμα τις καλές πρακτικές (5.00 μ.μ.) και ανάμεσα στα άλλα θα γίνει παρουσίαση των καλών πρακτικών στην προώθηση της μαστίχας.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 20/7
Οι σύνεδροι με το πρωινό πλοίο της γραμμής θα αναχωρήσουν για τη Λέσβο, όπου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε Σκάλα Συκαμιάς, Μόλυβο και Πέτρα και στις 2.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Λέσβου και τοποθέτηση των συνέδρων.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤα “σινεμά της Χίου” βιβλιο…παρουσιάζονται!
Επόμενο άρθροΑ. Μιχαηλίδης στον τομέα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, όλοι οι τομεάρχες