Αρχική Νέα Τοπικά Μεταφορική εταιρεία διαψεύδει για κρούσμα κορονοϊό

Μεταφορική εταιρεία διαψεύδει για κρούσμα κορονοϊό

177

H μεταφορική εταιρεία «Ερμής» με ανακοίνωσή της την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020, διαβεβαιώνει ότι δεν έχει εμφανισθεί κρούσμα κορονοϊού στη επιχείρηση.
Και αυτό γιατί όπως αναφέρει κυκλοφορούσαν ψευδή μηνύματα στην αγορά, έτσι κατηγορηματικά δηλώνει ότι έλαβε όλα τα μέτρα λειτουργώντας και σε αυτό το θέμα με τον επαγγελματισμό που τη διέπει.

Η ανακοίνωση:

Λόγω ψευδών μηνυμάτων που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά σας ενημερώνουμε ότι δεν έχει εμφανιστεί κανένα κρούσμα κορωνοϊού στη επιχείρηση μας μέχρι αυτή τη στιγμή. Την Τρίτη 11/08/2020 το απόγευμα η διεύθυνση της επιχείρησης ενημερώθηκε για επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 συγγενή εργαζομένου της επιχείρησής μας. Άμεσα πραγματοποιήθηκε απολύμανση των γραφείων, της αποθήκης και των οχημάτων μας από ειδικό συνεργείο. Παράλληλα για τον εργαζόμενο, του οποίου ο συγγενής νόσησε, ακολουθήθηκαν οι επίσημες οδηγίες και βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια (covid-19).

Η επιχείρησή μας τηρεί υπεύθυνα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πρώτη στιγμή εμφάνισης της πανδημίας δουλεύοντας απρόσκοπτα για την αδιάλειπτη τροφοδοσία του νησιού μας.

Με την ίδια υπευθυνότητα και τήρηση όλων των μέτρων προστασίας συνεχίζουμε τη δραστηριότητά μας, λειτουργούμε και εξυπηρετούμε το καταναλωτικό κοινό. Πάντα με επαγγελματισμό, σεβόμενοι την ατομική και δημόσια υγεία του τόπου μας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟι Παναγιές της Χίου, από το ποίημα του Γ. Κρόκου στις εκκλησιές του Κάμπου (video-ήχος)
Επόμενο άρθροΠροληπτικοί ψεκασμοί λόγω κορωνοϊού από το Δήμο Χίου