Αρχική Νέα Τοπικά Μήνυμα νίκης από την Συμπαράταξη Πολιτών

Μήνυμα νίκης από την Συμπαράταξη Πολιτών

61

Την βεβαιότητα ότι η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ θα είναι και στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών , εξέφρασε από τη Χίο ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Σπιλάνης.
Το βράδυ της Τετάρτης,22/5/19, έγινε ανοιχτή ομιλία και παρουσίαση του συνδυασμού της ΠΕ Χίου στο Otra Rota με μεγάλη συμμετοχή του κοινού, αφού φίλοι, μέλη της παράταξης , επώνυμοι και ανώνυμοι πολίτες, στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ , της ΔΗΜΑΡ και των Οικολόγων –Πράσινων, πλαισίωσαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση , στέλνοντας μήνυμα ενότητας και νίκης.
Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Κοτσακάς, ο υποψήφιος δήμαρχος με το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Μανώλης Στάθης, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ Φραγκίσκος Σέργης, πολλά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και των Οικολόγων και της ΔΗΜΑΡ, αλλά και απλοί πολίτες που επικροτούν αυτή την ενωτική προσπάθεια ήταν όλοι εκεί.

Γιάννης Σπιλάνης- Συμπαράταξη Πολιτών Μανώλης Στάθης- Δίκτυο Πολιτών Χίου

Ο Γιάννης Σπιλάνης μίλησε για την συμμετοχική αυτοδιοίκηση, για την βιώσιμη ανάπτυξη και στα δέκα νησιά μας, για το ενωτικό μας εγχείρημα και καταχειροκροτήθηκε από όλους.
Διαπίστωσε για άλλη μια φορά την ανυπαρξία της σημερινής περιφερειακής αρχής στο Βόρειο Αιγαίο και ζήτησε από όλους , να εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ στο Βόρειο Αιγαίο, να είναι μέσα στους δύο φιναλίστ και ένας αέρας δημοκρατίας, αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης να φυσήξει στο Βόρειο Αιγαίο.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας.

Δήλωση Γιάννη Σπιλάνη
Ολοκληρώθηκε η 6ημερη περιοδεία μου σε Σάμο, Ικαρία, Θύμαινα, Φούρνους, Οινούσσες και Χίο, με ανοιχτές συζητήσεις και ομιλίες. Έτσι επιτεύχθηκε το προσωπικό στοίχημα, να βρεθώ σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας που η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ τα βλέπει με το ίδιο μάτι, ανεξάρτητα της βαρύτητας τους σε ψήφους.

Χτες τελευταία ημέρα του περίπλου, βρεθήκαμε στις Οινούσσες με υποψήφιους της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ όπου και συναντηθήκαμε με τους 2 υποψήφιους δημάρχους κ.κ Μαγγανά και Δανιήλ. Συζητήσαμε τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την ολοκλήρωση έργων υποδομής και το θέμα της αντιμετώπισης του προβλήματος της έλλειψης θέσεων εργασίας. Μέχρι σήμερα η οικονομική δραστηριότητα προέρχονται κύρια από τη λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού -που έχει ιδιαίτερα αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια- και τη λειτουργία των ιχθυοκαλλιεργειών.
Η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και η σύνδεση του με την ναυτική-εφοπλιστική παράδοση του νησιού, η υποστήριξη της κτηνοτροφίας, η ανάπτυξη αμπελουργίας είναι μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜήνυμα Στ. Τάσσου- υποψήφιου Περιφερειάρχη με ΛΑΣ Β. αιγαίου
Επόμενο άρθροΟινούσσες, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι μιλούν στην ΕΡΑ για την ανάπτυξη του νησιού