Αρχική Νέα Τοπικά Μηταράκης προς Μιχαηλίδη, με φόντο το … φράγμα: σας έχουμε ζαλίσει με...

Μηταράκης προς Μιχαηλίδη, με φόντο το … φράγμα: σας έχουμε ζαλίσει με την κινητικότητά μας

139

“Μάλλον σας έχει ζαλίσει κ. Μιχαηλίδη η ταχύτητα με την οποία η νέα Κυβέρνηση ασχολείται με τα μεγάλα έργα της Χίου, έργα για τα οποία εσείς δεν κάνατε απολύτως τίποτα ουσιαστικό”, απαντά ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης στον Ανδρέα Μιχαηλίδη για το Φράγμα “Κόρης Γεφύρι”.

“Αφήσατε τα έργα σε κατάσταση εγκατάλειψης. Οφείλετε μια συγγνώμη στους Χιώτες.”, καταλήγει ο κ. Μηταράκης, χωρίς να απαντά πάντος στο ερώτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το τι γίνεται με τη μελέτη του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, η οποία έπρεπε να παραδοθεί το καλοκαίρι και που κατά την δήλωση του κ. Μιχαηλίδη θεωρείται “κομβική για την προοπτική του έργου”.

Για την ιστορία πάντως να θυμίσουμε τι σημείωνε για το έργο ο Αντώνης Λυπαρής, τον Απρίλιο του 2013, για τα εκατομμύρια του έργου, τη δημοπρασία που έγινε μεν αλλά από ότι φαίνεται δεν εκτελέστηκε και για τη συγγνώμη θα προσθέταμε που οφείλεται γενικότερα στους πολίτες.
(Δυστυχώς τα έγγραφα που είχε τότε δημοσιοποιήσει ο κ. Λυπαρής, λόγω αλλαγής της πλατφόρμας του chiosnews.com δεν μπορούν να ανοιχτούν).

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΛαογραφικό Μουσείο Λεπτοπόδων, με το φακό του Κ. Αναγνώστου (video)
Επόμενο άρθροΟ πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους*, του Γ. Παληού