Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Μηταράκης στο BBC: «Το νέο μετρό στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμο και λειτουργεί»...

Μηταράκης στο BBC: «Το νέο μετρό στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμο και λειτουργεί» (αναδημοσίευση)

114

«Το νέο μετρό στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμο και λειτουργεί» ενημέρωσε το BBC o υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης στη συνέντευξή του στην εκπομπή Hardtalk, αφού παρέθεσε όλες τις άλλες υποδομές – κόσμημα που απολαμβάνουν οι Έλληνες, εκτός βέβαια του σιδηροδρόμου, για την ασφάλεια του οποίου φρόντιζε όμως να διαβεβαιώνει σε υψηλούς τόνους η κυβέρνηση μέχρι το εγκληματικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Και επειδή αναφερθήκατε στην αρχή του προγράμματος στις δημόσιες υποδομές, πρέπει να ξέρετε ότι η αεροπορική εταιρεία έχει ιδιωτικοποιηθεί και δουλεύει στην εντέλεια, έχουν γίνει επενδύσεις στους οι αυτοκινητόδρομους και έχουμε κορυφαίους αυτοκινητόδρομους, το μετρό στην Αθήνα έχει αναβαθμιστεί και το νέο μετρό στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμο και λειτουργεί», λέει ανερυθρίαστα ο υπουργός Μετανάστευσης στο Hardtalk του BBC…

Τι απαντά ο υπουργός

Με ανάρτησή του, ο Ν. Μηταράκης μίλησε για την αναφορά του στο BBC σχετικά με τη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, λέγοντας τα εξής:

«Προχθές, στο @BBCHARDtalk  αναφέρθηκα ακροθιγώς σε έργα που έγιναν στην Ελλάδα. Προφανώς δεν είπα ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης λειτουργεί. Αλλά ότι το έργο έχει πλέον προχωρήσει ουσιαστικά καθώς γίνονται δοκιμαστικά δρομολόγια. Μπορεί η επιλογή της φράσης στα Αγγλικά να μην ήταν η βέλτιστη αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να παρουσιάσω λανθασμένη εικόνα για το έργο.»

 

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΔΩ: efsyn.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦιλοζωϊκός Σύλλογος Χίου: Δεν πάει άλλο με τις φόλες- Διαμαρτυρία στην Εισαγγελία (10/3)
Επόμενο άρθροΕίπε το ΝΑΙ στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Σταύρος Μιχαηλίδης